Hae tästä blogista

Löydät @nuoretpamilaiset myös Instagramista!

torstai 23. tammikuuta 2014

Next Step -messujen suola ja sokeri: nuoret!

PAM oli tänäkin vuonna mukana Next Step -messuilla. Kaksi nuorta pamilaista kertoo fiiliksiä messupäivien jälkeen:

"Messuilla työskentely on hauskaa vaihtelua normaaliin arkityöhön. Next Stepit on oiva paikka uudelle aktiiville aloittaa PAM -sanoman levittäminen. Kuuntelemalla kokeneempia tekijöitä sain itsevarmuutta kertoa nuorille työsuhdeasioista. Päivät kului nopeasti messuhulinassa, olin suurimman osan ajasta onnenpyörän onnettarena. Mukavaa oli myös pyörähtää muilla osastoilla tutustumassa ja verkostoitumassa. Lisäenergiaa sain Sini Sabotagen keikasta! Mahtava tyyppi!"
- Iida Viljanen


"Olen innokas messukävijä, joten on mukava olla välillä itse ständin takana. Messuilla oli paljon peruskoululaisia liikkeellä ja heille jaoimme PAMin Duuniopasta, jossa on tärkeää työelämätietoutta kesätöitä varten. Toivottavasti he edes hiukan vikaisevat sitä. On kiva kohdata ihmisiä ja puhua paljon, mutta kyllä messutyö vie mehut. Koko päivä korkkareilla tuntuu jaloissa. Oli kiva samalla treffata tuttuja ay-aktiiveja ja vaihtaa kuulumisia!"
- Anni Hasunen


4 kommenttia:

 1. Maksoivatko taas kokoaikaisessa työssä olevat osa-aikaisten messuille osallistumisen kulut? Matkakulut? Päivärahat? Ruoat? Vai maksoivatko ihmiset ne omasta pussistaan????

  VastaaPoista
 2. Kaikki messuille osallistuneet messuilijat saavat työstään vain työelämätiedottajan palkkion - ja mikä parasta niin työelämätiedottajaksi voi ryhtyä kuka tahansa PAMin jäsen! Koulutiedottamista voi tehdä oman työn tai vaikka opiskelujen ohessa, silloin kun omiin menoihin vain sopii! Täältä voit lueskella lisää työelämätiedottamisesta ja ilmoittautua itsekin mukaan huippuun porukkaan : http://www.pam.fi/fi/nuoret/tyomarkkinatiedottajaksi/Sivut/Default.aspx

  VastaaPoista
 3. Ja itsekö maksoitte matkat? Entä ruoat? Ja miksi pitäisi maksaa edes työelämätiedottaja palkkiota? Eikö Hakaniemen herrat ole palkollisia?

  VastaaPoista
 4. Hei Annika! Jos haluat olla suoraan yhteydessä PAMiin mieltä askarruttavissa kysymyksissä, voit soittaa vaikkapa minulle. Kerron mielelläni lisää. Ystävällisin terveisin, Tanja Suomilammi, nuorisosihteeri, puh. 020-774 2204

  VastaaPoista