Hae tästä blogista

Löydät @nuoretpamilaiset myös Instagramista!

maanantai 10. helmikuuta 2014

Tunnelmia työpaikkakierrokselta


Pamilaiset kiersivät palvelualojen työpaikkoja viikolla 5.

Osallistuin ensimmäistä kertaa aktiivina työpaikkakierroksille.
Tiistaina 28.1. kohteenani oli Espoon keskuksessa Entresse. Yhdessä Juhani Savosen kanssa kiersimme lähes jokaisen kauppakeskuksen liikkeen. Yllättävän moni työntekijöistä oli täysin tietämättömiä ammattiliitosta, mutta keskustelu asiasta sai useat harkitsemaan liiton jäsenyyttä. Vastaanotto liikkeissä oli pääasiassa tervetullutta, ja keskustelut työntekijöiden kanssa olivat varsin luontevia. Toivottavasti kierto kauppakeskuksessa tuotti tulosta.
Keskiviikkona 29.1. olin PAMin kojulla päivystämässä ”iltavuorossa”. Asiakkaita kävi tasaiseen tahtiin kyselemässä työelämään liittyvistä asioista. Muutama jäsen saatiin liittymään heti, useat ottivat liittymiskaavakkeen mukaansa.
Kokemuksena kierrokset olivat tosi kivoja, ja välitön kontakti jäseniin ja tuleviin jäseniin tuntui tärkeältä. Liian vaikeita kysymyksiä ei tullut, ja vieressä niitä varten oli keskus- ja aluetoimiston väkeä apuna. Ikävä kyllä, yllättävän useissa paikoissa työntekijät eivät olleet tietoisia omasta ammattiliitostaan.
Toiminta aktiivina on avannut minulle aivan uusia tapahtumia ja näkökulmia, joista kerron mielelläni lisää, jos olet kiinnostunut. 

Satu Kuosmanen
sihteeri.osasto716@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti