Hae tästä blogista

Löydät @nuoretpamilaiset myös Instagramista!

sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Carting tapahtuma Kouvolassa 1.3.2014Tääs täällä blogiin kirjottamassa, aiemmin kerroinkin  että olin ollut tekemässä jäsenhankintaa kouluilla. Näillä koulukäynneillä olimme luvanneet järjestää liittyneille oppilaille oman carting tapahtuman. Carting tapahtumaan ei ollut kumminkaan ilmoittautunut kovin montaa kouluilta jäsäneksi liittynyttä. Joten vielä muutama viikko ennen tapahtumaa ammattiosastomme sihteeri lähetti tekstiviestit kaikille nuorille jäsenille.
Ilmoittautuneita nyt oli yhteensä 9, jostain kumman syystä oli käynyt niin huonosti että ilmoittautuneille ei ollut lähtenyt varmistus sähköpostia. Ja tämän minä tajusin edellisenä iltana yhdeksän maissa, siinä sitten mietiskelin että mitä olisi syytä tehdä. Tapahtumaan ei varmasti tule ketään paikalle jos en nyt tee jotakin. Onnekseni omaan sähköpostiini oli tullut lista osallistujista sekä jokaisen puhelinnumerot. Olin jo iltaa viettämässä ystävieni kanssa karaoken merkeissä, mutta mielestäni tieto oli lähetettävä huomisesta tapahtumasta ja otin jokaisen numeron ylös ja muotoilin tekstiviestin kello oli jo kymmenen kun sain sen aikaseksi lähetettyä. Sainkin jo muutamia vastauksia saman tien että, kyllä mielellään  ollaan edelleen tulossa.
Lauantai päivänä ennen catring tapahtumaa kävin hesburgerilla hakemassa lahjakortit jokaiselle osallistujalle. Olimme ajatelleet että ei järjestetä mitään kallista ravintola illallista vaan haetaan lahjakortiti niin sitten jokainen saa käyttää sen milloin haluaa.

Olin saanut  monta tekstiviestiä takaisin päin mutta en kumminkaan ollut pitänyt kirjaa niistä, että oliko kaikki tulossa. Ihan uskomatonta että kaikki ilmoittauneet tulivat paikalle tiedonpuutteista huolimatta. Saimme vielä yhden kisailijan lisää kun yhden pojan äiti toimi hänelle kuljettajana ja oli tulossa katsomaan cartinkin. Sanoimmekin hänelle että koska olet PAM:in jäsen niin voit toki sinäkin osallistua kun paikkoja oli vapaama. Ja hänhän otti tarjouksen vastaan.

Kisassa meillä oli ensikertalaisia neljä ketkä eivät olleet koskaan aikaisemmin ajaneet. Ja sitten meillä oli mukana myös konkareita, Saara joka on ajanut kilpaa jo 14 vuotta. Ensimmäiseksi pääsi ajamaan ensikertalaiset ja minä. Meillä oli ensiksi harjoitusajo ja sitten heti perään aika-ajot. Seuraavaksi oli vuorossa Saara ja muut ketkä olivat ajaneet aikaisemmin.


Kun molemmat aika-ajot oli ajettu kävikin niin että kahdella tytöllä oli vähän kiire lähteä joten he jäivät pois lopullisesta kisasta. Ja tästä syystä emme ajaneetkaan A- ja B-finaalia, vaan kisa muutettiin niin että ajoimme koko porukka 50 kierrosta. Oli tosi kiva päästä ajamaan kaikki yhdessä. Luulin että aika-ajon perusteella olisin ollut parempi, mutta lähdinkin vasta jostakin perältä en edes muista miltä paikalta. Kisassa sattui pieniä kolareita ja törmäilyjä, mahdollisesti itsekkin aiheutin jotain mutta jouduin myös niiden kohteeksi auto vähän heittelehti mutta pääsin heti jatkamaan. 
Loppullinen tulos oli että Saara voitti, jotain pientä vedonlyöntiäkin oli ollut aiheesta. Saara taisi mennä useamman kerran ohi, Miika tuli toiseksi ja väitti että oli ohittanut minut kierroksella en kyllä usko.. Itse tulin kolmanneks jota en olisi kyllä koskaan uskonut koska kisassa oli niin paljon miespuolisia. Kolme parasta sai mitallit, ja kuohuavat sekä henkselit. Henkselit oli aika hauskat empä omistanutkaan sellaisia aikaisemmin.
Kisa oli erittäin kiva, tuntuu että mitä enemmän ajaa niin sen mukavammaksi se muuttuu. Kisan jälkeen kaikki oli tyytyväisiä ja sitä mieltä että tarvitaan revanssi. Tapahtuma oli ammattiosaston toinen järjestetty tapahtuma, rahaa taisi upota mutta kyllä se oli sen arvoista. Lupuksi päätimme mennä yhdessä kuluttamaan Hesburgerin lahjakortit, jotkut oli toki kerennyt lähteä, mutta silti meitä oli vielä monta. Tapahtumassa oli paljon ensikertalaisia ja yksi jäsen joka oli todellatyytyväinen että oli pystynyt työnpuolesta liittymään PAMiin uudestaa.


Tapahtumasta saimme valokuvat CD:llä mukaamme jotka lähetin jokaiselle osallistujalle sähköpostiin. Samalla pistin pienen info paketin tulevista tapahtumista, pyysin palautetta tapahtumasta, ja jos oli jotain toiveita seuraavalle vuodelle niin niistäkin olisi mukava kuulla. Laitoin linkin ammattiosaston facebook sivuille, Kaakkois-Suomen aluenuorten facebook sivuille ja PAM:in sivuille sekä tottakai blogiin.
Nyt sitten vain ammattiosaston nuorisotoimintaa parantamaan, voisi olla mukava järjestää samanlainen tapahtuma osastojen kesken. Palautettakin on jo sähköpostiin tullut, uskon että tästä on hyvä jatkaa!


Maarit Vihmakoski
Nuorisovaliokunnan jäsen
Kouvolan liikeala015 nuorisovastaava

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti