Hae tästä blogista

Löydät @nuoretpamilaiset myös Instagramista!

keskiviikko 17. kesäkuuta 2015

Taavetti ja off-road racing; uudet tuttavuudet

Innokkaalla ja odottavalla mielellä lähdin lauantai-aamuna 6.kesäkuuta toisen PAMilaisen kyydissä kohti Taavetin lomakylää. Matka taittui rattoisasti. Saavuttuamme lomakylään sää suosi mainiosti ja pääsimme suoraan aamukahville. Osa porukasta oli jo saapunut paikalle ja loput tulivat vähän ajan päästä.

Ilon Väläys -yrityksestä Mia Lindgren tuli valmentamaan meitä muun muassa töissä jaksamiseen ja veti erilaisia tehtäviä meille. Tärkeimpänä minulle jäivät mieleen työilmapiiristä huolehtiminen, riittävä uni, terveellinen ruokavalio ja työelämän lisäksi vapaa-ajan harrastuksista sekä ystävyyssuhteista huolehtiminen. Meillä oli myös kisa, jossa joukkueiden piti rakentaa mahdollisimman korkea torni käyttäen välineinä kuivaa spagettia, vaahtokarkkeja, narua, teippiä ja saksia. Aika oli rajallinen. Kisa oli hauska. Olin voittajajoukkueessa - jee!

Ilon Väläyksen Mia veti meille myös naurujoogaa nurmikolla. En ollut aiemmin moista kokenut. Tekonaurun lisäksi aitokin nauru raikui. Meillä oli hauskoja paritehtäviä ja myös isommassa ryhmässä toimimista. Nauraminen tosiaan tekee hyvää!

Seuraavaksi ohjelmassa oli tapahtuman kohokohta, eli Off-road racing Keihäskankaan Moottoriradalla Luumäellä. Paikanpäällä oli isoja maastoautoja ja henkilökuntaa. Pääsimme aluksi autoihin pelkääjän paikalle, jonka jälkeen oli mahdollista itse ajaa. Itsekin rohkaistuin ajamaan autoa. Ajaminen oli todella hauskaa vaikkakin jännittävää. Maasto oli haastavaa, mutta maastoautoilla selvisi hankalimmistakin olosuhteista. Paistoimme autoilun ohessa makkaraa.

Lomakylään palattuamme oli vapaata ohjelmaa ja iltapala. Illasta saunoimme ja suurinosa kävi uimassa. Illemmasta oli mahdollisuus laulaa karaokea paikan ravintolassa.

Sunnuntaina aamupalan jälkeen Personal trainer Jenni Luukkainen piti meille kevyttä luentoa terveellisestä ruokavaliosta ja liikunnasta. Lopuksi hän näytti miten kahvakuulaa voi heitellä ulkona. Tapahtuman lopussa Maarit Vihmakoskella oli meille AY-asiaa. Sitten kotimatka sai luvan alkaa.

Tapahtumasta jäi todella hyvä mieli. Oli mukavaa tutustua jälleen uusiin ihmisiin ja saada uusia kokemuksia. Lähden mielelläni seuraaviinkin tapahtumiin mukaan. Koskenlasku tapahtuma on tulossa elokuussa. Sinne on kyllä pakko päästä. Uusia elämyksiä odotellessa.
Kirjoittanut: Noora Natunen, PAM aluenuoret Kaakkois-Suomi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti