Hae tästä blogista

Löydät @nuoretpamilaiset myös Instagramista!

maanantai 30. marraskuuta 2015

Joulukalenteri starttaa!


Tervetuloa seuraamaan PAMilaisten nuorten joulukalenteria. Jokaisena kalenterin päivänä pääset kurkistamaan luukun taa, josta paljastuu aina yksi tarina vaikuttamisesta. Mitä on vaikuttaminen nuorena ay-aktiivina? Millaisia vaikuttamisen paikkoja PAMissa oikein on? Keitä ovat nuo nuoret, jotka vievät liittoa eteenpäin ja mitä he tekevät juuri nyt? Mitä tapahtuu kulissien takana? Mitä kaikkea nuoret tekevät PAMissa ja mitä kaikkea juuri sinä voit tehdä?

Tämä ja paljon muuta selviää seuraavien päivien aikana kun luukut aukeavat ja tarinat pääsevät valloilleen. Kerro sinäkin oma tarinasi ja jaa se meille sosiaalisessa mediassa hashtagilla #rakkaudestavaikuttamiseen tai lähetä se meille tänne blogiin julkaistavaksi osoitteella paminnuoret@gmail.com. Julkaisemme myös tarinoita sosiaalisen median puolelta täällä blogissa eli jakaminen kannattaa ja niistä vinkkaaminen meille on myös suotavaa. Kerro tarinasi, tee toiminta näkyväksi, ole ylpeä tekemisestäsi ja kiitä heitä jotka vaikuttavat meidän kaikkien puolesta!

Me haastamme juuri sinut mukaan NYT!
Kerro tarinasi #rakkaudestavaikuttamiseen –teemalla ja ole mukana porukassa, joka luo tapoja toimia ja kuuluu aktiivisesti kaikkialla.

Kysyttävää: Ota yhteyttä eve.reponen@gmail.com niin kerron lisää ja ratkaistaan isommatkin ongelmat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti