Hae tästä blogista

Löydät @nuoretpamilaiset myös Instagramista!

torstai 10. joulukuuta 2015

Joulukalenterin kymmenes luukku: Ay-aktiivi Kaakkois-SuomestaHei!
Olen Minna... "nuori" ay-aktiivi Kaakkois-Suomesta. Olen aktiivisesti mukana Pamin toiminnassa, ja erityisen tärkeänä pidän ay-tietouden jakamista nuorten keskuudessa.  Toimin tällä hetkellä ammattiosastoni varapuheenjohtajana, nuorisovastaavana, ja koulutiedoitus vastaavana. Nuorisovaliokunnassa olen Kaakkois-Suomen alueen varaedustajana. Ja aiemmin toimin Kaakkois-Suomen aluenuorten vetäjänä. Jatkan puuhailua aluenuorten kanssa Kaisun kaverina. :)
Oma taipaleeni ay-aktiivina alkoi joskus samoin kun niin monen muunkin... "vahingossa". :D Osallistuin ystäväni houkuttelemana muutamaan tapahtumaan, tapasin mukavia ihmisiä, ja samalla huomasin saavani tärkeää tietoa oikeuksistani työsuhteessa, ja ajankohtaista tietoa erityisesti omaa ikäryhmääni koskevista asioista työmarkkinoilla.
Myöhemmin uskaltauduin jo lähtemään valtakunnalliseen nuorten tapaamiseen Petäykseen, jossa oli silloin nuorten neuvottelupäivät. Siellä tajusin, että jokaisella on mahdollisuus olla vaikuttamassa meitä kaikkia koskeviin asioihin ja tuoda ajatuksensa esille, vaikka ei vielä aktiivi toiminta niin tuttua ollutkaan.  Liityin mukaan aluenuorten toiminta ryhmään, ja pääsin kokeilemaan tapahtumien suunnittelua ja järjestämistä mukavan porukan kanssa. Sillä tiellä olen edelleen, ja vielä innostusta riittää vaikka viime ajat ovatkin olleet aika vuoristorataa. 
Nuorten parissa keräsin rohkeutta, ja siirryin pikkuhiljaa mukaan myös ammattiosastoni johtokuntaan. Alku meni lähinnä seuratessa, kuinka hommat toimii, mutta ennenkuin huomasinkaan, olin jo virallisesti nuorisovastaavana. Tällä hetkellä toimin varapuheenjohtajana jne... tämä vie mennessään. :D
Liittokokous vaali ehdokkaana tuli oltua, ja hieno kokemus sekin, vaikka perhesyistä itse liittokokous jäi osaltani väliin. Aloitin syksyllä opiskelun, ja vaihdan ravintola-alan toistaiseksi ihan "uusiin tuuliin", mutta pysyn vahvasti toiminnassa mukana, niin paljon kun mahdollista.
 
Tässä nyt lyhyesti minusta... Nuorten parissa on aina ollut huippua! Olen tavannut hurjan määrän ihania ihmisiä, ja päässyt moneen mukaan. Kiitos teille kaikille siitä!!! Ja tulevaisuuden ay-aktiivit, tervetuloa mukaan toimintaan! ;) 

Ihanaa joulun odotusta kaikille! 
<3: Minna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti