Hae tästä blogista

Löydät @nuoretpamilaiset myös Instagramista!

keskiviikko 2. joulukuuta 2015

Joulukalenterin toinen luukku: Vaikuttaminen ammattiliiton työntekijänä


Katja Palosaari on nimeni ja olen töissä PAMissa. Tämän hetkinen työtehtävänäni on koordinoida PAMin nuoriso- ja opiskelijatoimintaa. Ja minua taas 'koordinoi' meidän nuorisovaliokunta ja muut aktiivit!

Minulle vaikuttaminen ay-liikkeessä on jäsentemme toiminnan mahdollistamista ja uusien nuorten löytämistä; ensin jäseniksi ja sitten aktiiveiksi. Käytännössä tämä tarkoittaa tapahtumien, koulutusten ja kampanjoiden järjestämistä, PAMista kertomista ammatillisissa oppilaitoksissa, työpaikoilla sekä erilaisilla messuilla ja tapahtumissa. Jotta nuoret löytävät PAMin, pitää mennä sinne missä he ovat! On tärkeää, että joukkomme kasvaa, koska siinä samalla kasvaa myös vahvuutemme ja vaikuttavuutemme.

PAMin nuorisotoiminta on yhdessä tekemistä ja sen pitää olla juuri sellaista kuin jäsenet sen tahtovat. Rehellisesti sanottuna: en pystyisi tekemään tätä työtä ilman kaikkia niitä aktiivisia, sitoutuneita, sanavalmiita jäseniä, jotka oman työnsä ja arkensa päälle vielä jaksavat olla mukana ideoimassa, toteuttamassa, osallistumassa ja tekemässä tätä toimintaa. Jokainen antaa sen panoksen minkä pystyy - toiset enemmän, toiset vähemmän, mutta kaikkien panosta tarvitaan. He ovat -te olette- juuri niitä jotka viette tätä liikettä eteenpäin!

Ei mulla muuta. Paitsi, että KIITOS <3

 <3:llä

Katja Palosaari
nuorisosihteeri
katja.palosaari@pam.fi


Kerro sinäkin oma tarinasi ja jaa se meille sosiaalisessa mediassa hashtagilla #rakkaudestavaikuttamiseen tai lähetä se meille tänne blogiin julkaistavaksi osoitteella paminnuoret@gmail.com. Julkaisemme myös tarinoita sosiaalisen median puolelta täällä blogissa eli jakaminen kannattaa ja niistä vinkkaaminen meille on myös suotavaa. Kerro tarinasi, tee toiminta näkyväksi, ole ylpeä tekemisestäsi ja kiitä heitä jotka vaikuttavat meidän kaikkien puolesta!

Me haastamme juuri sinut mukaan NYT!
Kerro tarinasi #rakkaudestavaikuttamiseen –teemalla ja ole mukana porukassa, joka luo tapoja toimia ja kuuluu aktiivisesti kaikkialla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti