Hae tästä blogista

Löydät @nuoretpamilaiset myös Instagramista!

lauantai 5. joulukuuta 2015

Joulukalenterin viides luukku: Aktiivina PAMin nuorisotoiminnassa


Olen Kaisu Ahola.

Aloitan oman luukkuni kertomalla, miten minä aloitin PAM:n nuorisotoiminnan. Olin juuri vaihtanut liittoa ja tiesin, että nuorilla on toimintaa. Luin lehdestä, että uusi nuorisovaliokunta haussa ja ilmoitettiin alueiden kokous päivämääriä, missä valitaan alueen varsinainen ja varaedustaja. Asun Päijät-Hämeessä, joten oletin kuuluvana Häme- Pirkanmaahan. Soitin ja ilmoittauduin kokoukseen. Kokouksessa sain tietää, että alueeni on Kaakkois-suomi. Onnekseni sen kokous oli pari viikkoa myöhemmin. En päässyt valiokuntaan, mutta toimintaryhmään kyllä. Tästä on nyt noin 3 vuotta, kun kävin ottamassa vauhtia nuorisotoimintaan Tampereelta.


Historiaa voin kertoa sen verran, että olen ollut TEAM:ssa nuorisovastaavana ja Lahdessa SAK nuorten vetäjänä ennen PAM:in tuloa. Ammattiosastoni nuorisovastaavana olen ollut vuoden, koska on kaksivuotiskaudet ja edellinen oli juuri valittu, kun vaihdoin liittoa. Ja kesän liittokokouksessa minut valittiin Päivi Kinnusen 2. varaksi.

Syksyn nuorisofoorumissa minusta tuli alueeni edusta ja nuorisovaliokuntaan, jonka johdosta vedän nyt Kaakkois-suomen aluenuorten toimintaryhmää

Tässä on pala historiaani ja nykyisyyttä.
Katsotaan mitä tulevaisuus tuo.


 

Terveisin
Kaisu Ahola

Kerro sinäkin oma tarinasi ja jaa se meille sosiaalisessa mediassa hashtagilla #rakkaudestavaikuttamiseen tai lähetä se meille tänne blogiin julkaistavaksi osoitteella paminnuoret@gmail.com. Julkaisemme myös tarinoita sosiaalisen median puolelta täällä blogissa eli jakaminen kannattaa ja niistä vinkkaaminen meille on myös suotavaa. Kerro tarinasi, tee toiminta näkyväksi, ole ylpeä tekemisestäsi ja kiitä heitä jotka vaikuttavat meidän kaikkien puolesta!

Me haastamme juuri sinut mukaan NYT!
Kerro tarinasi #rakkaudestavaikuttamiseen –teemalla ja ole mukana porukassa, joka luo tapoja toimia ja kuuluu aktiivisesti kaikkialla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti