Hae tästä blogista

Löydät @nuoretpamilaiset myös Instagramista!

keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Joulukalenterin yhdeksäs luukku: PAMilaisena kasvanut


Heippa kaikille!

Olen Maria Pulkkinen, 25-vuotias PAMilainen Kokkolasta, (Ja PAMissa muuten jo 10 vuotta!) Liittoon liityin siis heti lähdettyäni opiskelemaan hotelli- ja ravintola alaa, ja niin muuten liittyi kaikki 20 muutakin luokkalaistani. Muistan kun opettaja pyysi jokaista kirjautumaan www.pam.fi ja liittymään opiskelijajäseneksi. Iso kiitos tästä opettajalle! :)

"Aktiiviseksi jäseneksi" ajauduin vähän niinkuin vahingossa. Sain sähköpostin ja mainoksen Pohjanmaan aluenuorten tapahtumasta ja matkasta Tallinnaan, ja vielä ilmaiseksi! Sinnehän oli sitten päästävä ja hauskaa oli! Näitä reissuja seurasi toinen toisensa perään ja tutustuin PAMilaisiin nuoriin ympäri Suomen.
Tuttavani oli tuolloin nuorisovaliokunnassa ja edusti Pohjanmaata (Mikä nuorisovaliokunta? PAMin nuorisovaliokunta). Hän pyysi minua varajäseneksi ja tietämättäni mihin lähdin mukaan, lähdin kuitenkin :D Hyppäsin kelkkaan kesken kauden mutta kun seuraava nuorisovaliokunta valittiin, nousin varsinaiseksi jäseneksi. Paljon on ollut opittavaa, ja on edelleen mutta nälkä kasvaa syödessä!

Nuoriovaliokunnan edustaja on myös oman alueensa toiminnan vetäjä. Näiden lisäksi toimin oman ammattiosastoni johtokunnassa. Näin siinä sitten käy kun on liian mukavaa ;)

Uusi vuosi tuo mukanaan uusia tapahtumia! Nämä löydät PAMin tapahtumakalenterista (Tapahtumakalenteri) ja seuraamalla oman alueesi nuorten Facebook sivuja.

Ennen näitä rauhoitutaan joulun viettoon jokainen, mukavaa joulun odotusta! :)

#rakkaudestavaikuttamiseen
Maria Pulkkinen  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti