Hae tästä blogista

Löydät @nuoretpamilaiset myös Instagramista!

perjantai 11. joulukuuta 2015

Joulukalenterin 11. luukku: ay-toiminta osana arkeaHei!

Olen 30-vuotias ay-aktiivi Mikkelistä. Vuonna 2004 aloitin opinnot ammattikorkeakoulussa ja samalla liityin PAMin opiskelijajäseneksi. Jostakin syystä en tullut tarkemmin perehtyneeksi siihen, mitä mahdollisuuksia jäsenyys todella tarjoaa. Minulle se oli vain säännöllisesti ilmestyvä lehti. Vasta paljon myöhemmin oivalsin, että olin tuolloin heittänyt hukkaan aivan liian monta vuotta.
2010 nykyisessä työpaikassani etsittiin luottamusmiestä. Hetken harkinnan jälkeen rohkenin ryhtyä 
tehtävään. Valinnan jälkeen ammattiosastosta otettiin yhteyttä ja minua pyydettiin mukaan 
johtokuntaan. Pian huomasin olevani myös osaston nuorisovastaava.

Uusien tehtävien myötä minussa heräsi ay-aktiivi. Kävin paljon erilaisissa koulutuksissa ja tapahtumissa. Samalla kun tiedot ja taidot karttuivat, oli mahdollisuus verkostoitua ja tutustua 
samanhenkisiin ihmisiin, joilla on sama päämäärä: työn tekeminen yhteisen hyvän eteen.Tällä hetkellä ay-toiminta on tärkeä osa arkeani. Omassa ammattiosastossani vastaan mm. sihteerin ja nuorisovastaavan tehtävistä. Ensi vuosi tuo mukanaan lisäksi nuorisovaliokunnan varajäsenyyden sekä luultavimmin uuden kauden luottamusmiehenä. Haasteita ja työtä on siis varmasti luvassa. Mutta nautin suunnattomasti tästä kaikesta ja aion ottaa takaisin ne ”menetetyt” vuodet :)

Terveisin, 

Emma Mentula


Mikkeli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti