Hae tästä blogista

Löydät @nuoretpamilaiset myös Instagramista!

maanantai 27. kesäkuuta 2016

Hae mukaan UNI Youth Worldin järjestämisfoorumiin KAPKAUPUNKIIN!Uni Nuoret kokoontuvat lokakuussa 2016 Kapkaupungissa Etelä-Afrikassa ja sinulla on nyt mahdollisuus hakea mukaan konferenssiin! PAM lähettää seminaariin 1-3 nuorta aktiivia oppimaan uutta järjestämisestä ja edustamaan PAMia yhdessä unohtumattomimmista tapahtumista.
Matka järjestetään 17.-22.10.2016  ja PAM maksaa valittujen matka- ja majoituskulut seminaarin ajan.

Palvelualojen maailmanliitto UNI edustaa yli 20 miljoonaa työntekijää yli yhdeksässäsadassa ammattiliitosta. PAMin aloista UNIin kuuluvat: kauppa, myyntiedustajat, vartiointiala, kauneudenhoito- ja kampaamoala, rahapeliltyöntekijät, siivous ja kiinteistönhoito. PAMin puheenjohtaja Ann Selin toimii UNIn hallituksen varapuheenjohtajana ja työvaliokunnan jäsenenä.
UNI toimii maailmanlaajuisesti sektoreittain ja jokainen sektori valvoo oman alansa liittojen ja niiden jäsenten etuja. UNI neuvottelee monikansallisten yritysten kanssa puitesopimuksia, joilla korostetaan työelämän perusoikeuksien noudattamista.

Nuorisotyötä, tasa-arvotyötä ja ylempiä toimihenkilöitä varten UNIlla on erilliset komiteat ja tämä kokous on UNIn nuorisotyön järjestämä.

Mistä kokouksessa on siis kyse?
Organising is high on the youth agenda at all our meetings and this is why we have changed the format of the conference to be more focussed on Organising. This is why we will hold UNI’s first ever Global Youth Organising Forum as part of this conference. We will specifically discuss organising strategies and campaigns for young workers and on one day we will take part in an actual organising campaign in Cape Town.

Lisää tietoa löydät Unin nuorten sivuilta: http://www.uniglobalunion.org/groups/uni-youth
PAMin sivuilta: https://www.pam.fi/wiki/uni-global-union.html
Ja blogin aiemmista teksteistä hakusanalla UNI Yout.


Hakijalta odotetaan:

-          Alle 30-vuoden ikää ja PAMin jäsenyyttä

-          Olet töissä jollakin UNIn järjestämisalalla (kauppa, myyntiedustajat, vartiointiala, kauneudenhoito- ja kampaamoala, rahapelityöntekijät, siivous ja kiinteistönhoito.)

-          Sujuvaa englannin kielen taitoa (seminaarissa ei ole tulkkausta)

-          Aktiivisuutta PAMin nuorissa tai jossakin muualla PAMin toiminnassa

-          Kiinnostusta ja mahdollisesti kokemusta järjestämisestä

-          Mahdollisuutta matkustaa ja olla aktiivisesti mukana koko seminaarin ajan

-          Kiinnostusta kansainväliseen ay-liikkeeseen

-          Omatoimisuutta ja sitoutuneisuutta tuoda oppimaansa omaan toimintaan kotiin paluun jälkeen

-          Reipasta ja itsenäistä asennetta matkustamiseen ja uusien kulttuurien kohtaamiseen.Vapaamuotoiset hakemukset voit lähettää nuorisosihteeri Reposelle: eveliina.reponen@pam.fi viimeistään perjantaina 8.7. kello 12 mennessä.
Kerrothan miksi sinä haluat mukaan reissuun ja kuinka käyttäisit oppimaasi jatkossa. Hakijoiden kielitaitoa saatetaan hieman testata lyhyellä puhelinrupattelulla.  Kysythän jos mieleesi juolahtaa jokin kysymys tai tarvitset jostakin aiheesta lisätietoa!


Huom! Tämä reissu on vain UNIn järjestämisaloille ((kauppa, myyntiedustajat, vartiointiala, kauneudenhoito- ja kampaamoala, rahapelityöntekijät, siivous ja kiinteistönhoito) ja sitten vuoden päästä on näillä näkymin toisen kattojäjestämme kokous eli EFFATin joka on sitten majoitus- ja ravitsemisaloille ja siihen voi sitten hakea näiltä aloilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti