Hae tästä blogista

Löydät @nuoretpamilaiset myös Instagramista!

perjantai 3. kesäkuuta 2016

Varoitus! Sisältää positiivisen postauksen ;)


Takana on ensimmäinen vuosi Restonomiopintoja ja olo on mitä huikein! Koulumenestys on yksi hienoimmista saavutuksista mitä olen näin aikuisiällä saavuttanut ja uskonkin, että jokainen joka tekee lujasti töitä unelmiensa eteen-kykenee ne saavuttamaan.

Mennyt vuosi oli samaan aikaan elämäni hektisin ja parhain vuosi, koin paljon uutta, matkustelin, muutin, suoriuduin töistä opintojen ohella, sain uusia ystäviä, muutin uudelleen, kokeilin uusia lajeja ja ennen kaikkea loin tärkeitä kontakteja tulevaisuutta varten joista ehdottomasti tärkeimpänä pidän Palvelualojen ammattiliittoa ja oman osastoni(Pam705) jäseniä.
Motivaatio on sellainen asia, että kun se iskee kunnolla päälle, ei mikään tai kukaan saa sitä vietyä sulta pois. Menestyneimmät ihmiset eivät ole niitä jotka niittää mainetta ja mammonaa vaan niitä, jotka vastoinkäymisistä huolimatta eivät lannistu ja menetä innostustaan. Toivonkin jokaisen, joka lukee tätä blogia, pohtivan, että mikä on se SUN juttu mistä olet itsessäsi ylpeä? Olisi hienoa kuulla muidenkin nuorten kertomuksia omista kokemuksistaan oli se sitten töissä tai vapaa-ajalla.

Keskiviikkona pidimme piknik-palaverin Pirkanmaan aluenuorten toimintaryhmän kanssa kesäisissä merkeissä ja suunnittelimme jo tulevaa syksyä ja ensiviikon jäsenhankintakierrosta. Kaikkea kivaa tulossa, joten pysykäähän kuulolla ;) Tällä viikolla käynnistelin myös omia Nuorisovastaavan juttuja, aina muistiinpanovälineistä käyntikortteihin. Ensimmäisen tapahtuman idea kukkiikin jo päässä!

Osallistun Tiistaina 7.6 Nuorille töitä-tapahtumaan, joka on erityisesti nuorille suunnattu työllistymistapahtuma Tampereen Pakkahuoneella. Tapahtuma on mainio väylä rekrytointiin, yrittäjyyteen ja kouluttautumiseen. Paikan päällä kuullaan puhujina mm. Brädiä ja Soul Valpiota. Itse olen siellä haastattelemassa näytteilleasettajia ja nuoria sekä etsimässä niitä oman osastoni nuoria jäseniä.

Mikäli kiinnostuit niin lähde ihmeessä mukaan! Tapahtumasta lisää http://www.nuorilletoitapir.fi/
Nähdään siellä!

Taru Kaustinen
Nuorisovastaava
Pam705
pam705.nuorisovastaava@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti