Hae tästä blogista

Löydät @nuoretpamilaiset myös Instagramista!

tiistai 5. heinäkuuta 2016

Osallistu PAMin nuorten kyselyyn ja voit voittaa lahjakortin! 
 
 
  
 
 
   
 
 

 
   
  

OSALLISTU PAMIN NUORTEN KYSELYYN JA VOIT VOITTAA LIPPUPALVELUN LAHJAKORTIN!


 

Kesäkysely nuorille PAMilaisille

Tervetuloa vastaamaan PAMin nuorten kyselyyn. Juuri sinun mielipiteelläsi on merkitystä! Vastaamiseen menee vain muutama minuutti, mutta vastaukset ovat sitäkin tärkeämpiä toimintamme kehittämiselle! Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaanm 50 euron Lippupalvelun eli Ticketmasterin lahjakortti. 
 

Löydät kyselyn täältä:


Jos sinulle herää kysymyksiä kyselystä, haluat kommentoida tai haluat kuulla lisää kyselystä tai PAMin nuorten toiminnasta niin olethan yhteydessä eveliina.reponen@pam.fi.
  
   
 
   
 
 
WWW.PAMINUORET.BLOGSPOT.COM
PAMin nuorilla on myös oma blogi, johon
kuka vain nuori pamilainen voi kirjoittaa.  Tällä hetkellä blogissa on mm. ohjeet siitä kuinka 
voit hakea mukaan kokoukseen Kapkaupunkiin!

PAMin nuoret kirjoittavat blogissa työelämästä, ay-toiminnasta ja omasta arjestaan. Blogin avulla kerromme ja näytämme isoilla ja pienillä asioilla millaista on olla nuori ja töissä
pamilaisella alalla. Kuka tahansa (=sinä) nuori pamilainen voi lähettää omia blogikirjoituksia ja -kuvia osoitteeseen paminnuoret@gmail.com.

Miten sinä lähdit mukaan pamiin? Mikä
kruunaa sinun työpäiväsi? Mitä ammattiliitto merkitsee sinulle? Mitä kuuluu ammattiosastoihin? Ilahduttaako jokin tai turhauttaako jokin toinen asia?

Tervetuloa seuraamaan ja kirjoittamaan!


 
  
 
 
   
 
 
NUORISOFOORUMI 12.-13.11.2016
PAMin nuorten vuoden huipentuma on 12. ja 13.11.2016 Petäyksessä. Merkitse nuo päivät jo nyt kalenteriin ja ilmoittaudu heti elokuun lopussa tapahtumaan kun ilmoittautuminen alkaa!

Nuorisofoorumi on PAMin nuorten suurtapahtuma, johon kokoontuu ennätysmäärä nuoria valitsemaan uutta nuorisovaliokuntaa, oppimaan uutta ja viettämään aikaa porukalla.
 Viime vuonna Nuorisofoorumin pääpuhuja oli Riku Rantala ja tänä vuonna on luvassa myös jotakin ikimuistoista!

Pysyhän siis kuulolla ja pidä yhteystietosi päivitettynä, jotta saat varmasti kutsun tapahtumaan!
  
 
 
   
 
 


INSTAGRAMISTA PAMIN NUORET LÖYTÄÄ TUNNUKSELLA 
@NUORETPAMILAISET

FACEBOOKISSA OLEMMETÄÄLLÄ
KESKUSTELEMASSA PORUKALLA. LIITY PAMIN NUORTEN AKTIIVIEN RYHMÄÄN NIIN SAAT LISÄÄ INFOA PAMIN NUORTEN TOIMINNASTA JA PÄÄSET TUTUSTUMAAN MUIHIN NUORIIN PAMILAISIIN! 
  
 
 
   
 
   
 
 

KYSYMYKSIÄ KESÄTÖIHIN LIITTYEN?Kesäduunari-info palvelee kaikkia kesätyöntekijöitä numerossa 0800 179 279 maanantaista perjantaihin kello 9–15. Puhelu on soittajalle maksuton.

Kun olet saanut kesätyöpaikan, voit soittaa infoon ja kysyä työsopimuksen tekemisestä, palkkauksesta, työajoista, lomakorvauksesta ja muista työsuhteeseen liittyvistä asioista. Voit esittää kysymyksiä myös nettilomakkeen kautta.

Neuvoja ja ohjeita löydät myös alempaa kohdasta Kesäduunarin muistilista. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä lisäksi vanhempiin työkavereihisi, työpaikkasi luottamusmieheen tai -valtuutettuun tai oman alasi ammattiliittoon.

Kesäduunari-info ei välitä tietoa avoimista työpaikoista. Niitä kannattaa kysellä esimerkiksi TE-toimistoista.Kesäduunari-infon tarjoavat suomalaisia ammattiliittoja edustavat palkansaajien keskusjärjestöt SAK, Akava ja STTK. Info on avoinna 2. syyskuuta saakka.

 
 
   
 
   
 
 

Alueellista PAMin nuorten toimintaa suunnitellaan niin kutsutussa toimintaryhmässä, jota jokainen Nuorisovaliokunnan jäsen vetää omalla alueellaan (alueita ovat Uusimaa, Lounais-Suomi, Itä-Suomi, Pohjois-Suomi jne.) Toimintaryhmään mahtuu aina uusia ideanikkareita mukaan ja syksyllä on luvassa avoin tapaaminen, johon kaikki alueen nuoret voivat tulla paikalle kertomaan kuulumisia ja tutustumaan muihin alueen nuoriin!  Lähde siis mukaan järjestämään, ideoimaan ja toteuttamaan alueellesi toimintaa!

Jos et malta odottaa tai haluat kysyä jostakin juuri sinun lähelläsi tapahtuvaan toimintaan liittyen niin ole yhteydessä! Nuorisovaliokuntalaisten infot löydät täältä: www.pam.fi/wiki/pamin-nuorisovaliokunta.html.
Kannattaa olla yhteydessä sillä meidän nuorisovaliokuntalaisemme ovat tunnetusti aika mahtavaa porukkaa! Voit myös olla yhteydessä minuun nuorisosihteeri Reposeen jos jokin asia pohdituttaa, mietityttää tai haluat tarkennusta johonkin tiettyyn juttuun eveliina.reponen@pam.fi

Alueellisesta toiminnasta lisää infoa täältä:www.pam.fi/wiki/nuorisotoimintaa-alueellasi.html
Bongaathan tuolta myös oman alueesi tapahtumat ja Facebook-sivut, joista löytyy varmasti vielä lisää informaatiota!
  
 
 
   
 
 
 

SUOSITTELE PAMIN JÄSENYYTTÄ KAVERILLE!

 
  
 Haluaisitko kesäksi uuden Jopon? Tai miten olisi lahjakortti S-ryhmälle? Tai keittiöön uusia astioita, Hackmanin kattiloita tai vaikka Coston reppu?
Näitä kaikkia on tarjolla jäsenhankkijoille ja tienaamisesta on tehty todella helppoa. Mitä jos kysyt kaikkia työkavereitasi jäseniksi? :)

LYHYESTI:
Kun hankit jäsenen, saat rahaa PAM-puotiin, jossa on kaikkea yllämainittua ihan vain odottamassa että tilaat niitä pisteilläsi.

Rahanarvoiset pisteet jäsenhankkinnasta kertyvät näin:
- opiskelijajäseneksi liittyneestä saa 50 pistettä eli 5 €
- varsinaiseksi jäseneksi liittyneestä saa 100 pistettä eli 10 €
HUOM. Jos keräät 6 kuukauden aikana 1100 pistettä, saat 1000 bonuspistettä lisää eli 100 €. Nämä voivat muodostua esim. 11 varsinaisesta jäsenestä, 22 opiskelijajäsenestä tai niiden yhdistelmästä.

Täältä saat lisää infoa ja voit laittaa liittymissuosittelun vaikka sähköpostilla kaikille tutuille ja tuttujen tutuille.
www.pam.fi/osallistu/suosittele-jasenyytta.html

PAMin verkkokauppaan kannattaa muutenkin tutustua täällä:www.go.innoflame.fi/goshop/pam/fi/?trg=products&cat=&page=1
  
 

PAMin nuorten tapahtumiin pääset tutustumaan täällä: www.pam.fi/wiki/nuorisotoimintaa-alueellasi.html. PAMin nuorisotoimintaa ohjaa PAMin nuorisovaliokunta, josta kuulet lisää täältä:www.pam.fi/wiki/pamin-nuorisovaliokunta.html
Voit olla rohkeasti yhteydessä PAMin nuorisovaliokunnan jäseniin tai suoraan minuun, jos jokin asia toiminnassa pohdituttaa. Yleisesti nuoriin koskevista asioista löydät infoa täältä:www.pam.fi/wiki.html?q=Nuoret.

Huomaathan, että PAMin wikikorteista voit hakea lisää informaatiosta todella monesta työelämän aiheesta.

 
Kesäduunari-info
0800 179 279

Jäsenyys ja liittyminen
030 100 600

Jäsenten työsuhdeasiat

030 100 620

Työttömyysturvaneuvonta

020 690 211


Olethan yhteydessä jos jokin jää pohdituttaamaan!
Onnistunutta kesää sinulle!
Eveliina Reponen
Nuorisosihteeri, Youth Secretary
puh. +358438267960, +358 20 774 2204
eveliina.reponen@pam.fi
 
  

 
 
   
 
  
 
 


 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti