Hae tästä blogista

Löydät @nuoretpamilaiset myös Instagramista!

torstai 4. elokuuta 2016

VIELÄ ON KESÄÄ JÄLJELLÄ!

Kesän viimeisiä viikkoja viedään ja se tarkoittaa sitä että monella meistä kesälomat tai työt lähenee loppuaan. Osalla jatkuu koulu tauon jälkeen tai joku aloittaa vasta opiskelun. Niin tai näin, niin syksy on aina uuden ja jännittävän muutoksen aikaa.
Itselläni jatkuu työt ja koulu pitkän kesätauon jälkeen mikä on tullut todellakin tarpeeseen! Työn ja koulun sekä muun elämän yhteensovittaminen vaatii ajanhallintaa, järjestelyä ja paljon uhrauksia. Tietenkään en ole maannut vain laakereillani koko kesää vaan minulla on ollut hyvin aikaa perehtyä nuorisovastaavan toimenkuvaan ja järjestötoimintaan sekä suoritin siinä sivussa huvikseni yhden kesäkurssin.
Ammattitaitoani olen ylläpitänyt erilaisilla keikkatöillä, suurkeittiöstä pitopalveluun. On ollut hauska huomata miten erilaisia kaikki työpaikat ovat. Kaikissa niissä on hyvät ja huonot puolensa, tärkeintä on löytää kuitenkin se oma juttu. Minusta on mahtavaa että nykyään on ylipäätään mahdollista tutkia erilaisia työpaikkoja ja saada vaihtelua työhönsä keikkatyön kautta. Tässä ammatissa ja työssä pääsee tutustumaan vielä erilaisiin ihmisiin mikä on myös meidän alan rikkaus.
Jotta elämä ei olisi liian ihanaa, aloitin elämäntaparemontin sillä hyvinvointi on itselleni hyvin tärkeää oman jaksamisen kannalta. Kaikkien pitäisi välillä muistaa pysähtyä  kuuntelemaan omaa kehoaan että mitä sille kuuluu.
Loman jälkeen on myös aika avata läppäri ja kaivaa ylös muistiinpanot tulevaa syksyä varten. Maanantaina kokoonnuimme Pirkanmaan aluenuorten kanssa ja suunnittelimme tulevaa syksyä. Olemme myös saaneet uusia nuoria mukaan toimintaamme mikä on hieno juttu!
26.8 on tulossa Tampereen nuorille pamilaisille koulutusilta jolloin käsittelemme erilaisia työsuhteeseen liittyviä asioita ja nautimme hyvän ruoan ja saunan virkistävästä vaikutuksesta ;)
Lisätietoja tampere@pam.fi


Mukavaa kesän loppua ja tulevaa syksyä toivottelee,
Taru
Pam705 Hotelli- ja ravintola-alan Tampereen osasto Oy:n Nuorisovastaava

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti