Hae tästä blogista

Löydät @nuoretpamilaiset myös Instagramista!

keskiviikko 31. elokuuta 2016

PAMin nuorten tiedote 8/2016


PAMIN NUORTEN VUODEN HUIPENNUS ELI NUORISOFOORUMI ON TÄÄLLÄ! ILMOITTAUDU MUKAAN!

PAMin suurtapahtuma Nuorisofoorumi tulee taas! Oletko valmis? Luvassa yllätyspuhujia, laadukasta ohjelmaa ja uusia  ystäviä! I lmoittaudu mukaan www.lyyti.in/nuorisofoorumi


Tapahtumaan kannattaa tulla vaikka yksin, sillä tapahtumassa tutustuu helposti muihin toimijoihin ja tekijöihin. PAMin nuorten tapahtumat ovat tarkoitettu 15-30 vuotiaille nuorille ja rikkovat monella tapaa perinteisiä käsityksiä ay-liikkeestä.

Innostavan ohjelman lisäksi Nuorisofoorumissa suunnitellaan tulevaa ja valitaan* uusi nuorisovaliokunta eli porukka joka luotsaa PAMin valtakunnallista toimintaa vuonna 2017.
Ilmoittaudu 10.10.2016 mennessä


Lisätietoa: Nuorisosihteeri Eveliina Reponen, eveliina.reponen@pam.fi

Tässä muutama kokemus ja palaute viime vuoden Nuorisofoorumista:
" Riku Rantala oli kyllä tykki puhuja! Kiitos tästä!"
" En voi kuin pohtia, että miksi en lähtenyt aiemmin mukaan. Sain uusia kavereita ja tuun toistekin!"
"Ehdottomasti paras viikonloppu ja täynnä asiaa!"
" PAMin nuoret on ihan mahtava porukka!"

Ehdolle nuorisovaliokuntaan voit ilnoittautua täällä: www.lyyti.in/ilmoNVK
Nuorisovaliokunnasta voit lukea lisää täällä: www.pam.fi/wiki/pamin-nuorisovaliokunta.html


*Virallisen valinnan  nuorisovaliokunnasta tekee PAMin hallitus, jolle nuorisofoorumi tekee oman esitysensä valittavista henkilöistä.

NYT JÄSENHAKINTA KANNATTAA!

250 euroa voi olla sinun!

Jäsenhankinnasta palkitaan nyt superhyvin!

Kun hankit 5 uutta jäsentä (ei opiskelijajäsentä) ajalla 1.9. – 31.12.2016, saat 250 € arvoisen S-ryhmän lahjakortin! Jo yhdestä uudesta jäsenestä saat palkinnon: silloin 10 € arvoinen S-ryhmän lahjakortti on sinun!

Mitä enemmän hankit jäseniä, sitä enemmän ansaitset! 15 jäsenestä saat 750 €, 20 jäsenestä 1000 € jne.                    
 

Lahjakorttien lisäksi saat jäsenhankinnasta rahaa PAMin verkkokauppaan. Raha muutetaan pisteiksi, joita voit käyttää haluamiisi verkkokaupan tuotteisiin. Lue lisää:pam.fi/suosittele

Jos olet luottamushenkilö, saat 10 jäsenestä (ei opiskelijajäsenestä) 250 euron arvoisen S-ryhmän lahjakortin! Jos hankit 5 jäsentä, saat 100 € arvoisen lahjakortin. Lue lisää pam.fi/luottamusmies

SEURAA MEITÄ SOMESSA!

PAMIN NUORILLA ON OMA KESKUSTELUFOORUMI FACEBOOKISSA!

www.facebook.com/groups/
nuorisovastaavat
/


Ryhmä on nimeltään PAMin  nuoret aktiivit, mutta kaikki nuorisotoiminnasta kiinnostuneet nuoret pamilaiset ovat
tervetulleita mukaan keskustelemaan ja tutustumaan muihin nuoriin!
Ryhmässä  mainostetaan aktiivisesti myös tulevia tapahtumia.

ILMOITTAUDU MUKAAN VALMENNUSVIIKONLOPPUUN!

HALUATKO KERTOA OMAA TARINAASI PAMILAISENA? KIINNOSTAAKO SINUA OLLA MUKANA KERTOMASSA PAMILAISTEN ALOJEN OPISKELIJOILLE MIKSI LIITTOON KUULUMINEN KANNATTAA AINA? - TERVETULOA MUKAAN KOULUTIEDOTTAJIEN VALMENNUKSEEN!
Jännittääkö esiintyminen?
Ei huolia, sillä koulutuksessa käydään läpi myös jännittämiseen ja esiintymiseen liittyviä teemoja. Luvassa on viikonloppu, jonka aikana opit paljon itsestäsi, PAMista ja koulutiedotuksesta. Älä epäröi vaan lähde huikean porukan mukana oppimaan ja kokeilemaan uutta.

PAMin nuoret järjestää koulutieodotuksesta nuorten oman koulutuksen syksyllä 2016. Koulutus soveltuu erityisen hyvin ammattiosastojen nuorisovastaaville ja koulutiedottamisesta innostuneille nuorille.  PAMin työelämätiedottajat kiertävät toisen asteen, AMK- ja aikuiskoulutuskeskuksia ja tapaavat palvelualojen opiskelijoita. Oppitunnilla käydään läpi työelämän pelisääntöjä, syvennytään tarkemmin opiskelijoiden omaa opiskelualaa koskeviin kysymyksiin ja kerrotaan PAMin jäsenyydestä.

Valmennusviikonloppua varten et tarvitse vahvaa pohjatietoa vaan kiinnostus riittää. Paikkoja viikonlopun valmennukseen on rajoitetusti, jonka vuoksi toivomme että aiemmin koulutukseen osallistuneet jättävät tilaa uusille innostuneille. Osallistujille on varattu majoitus ja ruokailut valmiiksi ja matkat järjestetään ilmoittautuneen toiveiden mukaan.

Lisää infoa työelämätiedottamisesta saat täältä:
www.pam.fi/wiki/tyoelamatiedotus-oppilaitoksille.html
Tapahtuma on tarkoitettu ensisijaisesti  nuorille PAMin jäsenille ja ilmoittautumisvaiheessa pidetään varaus ilmoittautumisten vahvistukseen.
LÄHDE MUKAAN SUUNNITTELEMAAN TOIMINTAA ALUEELLESI!

ALUEELLISTA PAMIN NUORTEN TOIMINTAA SUUNNITELLAAN NIIN KUTSUTUSSA TOIMINTARYHMÄSSÄ, JOTA JOKAINEN NUORISOVALIOKUNNAN JÄSEN VETÄÄ OMALLA ALUEELLAAN (ALUEITA OVAT UUSIMAA, LOUNAIS-SUOMI, ITÄ-SUOMI, POHJOIS-SUOMI JNE.) TOIMINTARYHMÄÄN MAHTUU AINA UUSIA IDEANIKKAREITA MUKAAN JA SYKSYLLÄ ON LUVASSA AVOIN TAPAAMINEN, JOHON KAIKKI ALUEEN NUORET VOIVAT TULLA PAIKALLE KERTOMAAN KUULUMISIA JA TUTUSTUMAAN MUIHIN ALUEEN NUORIIN!  LÄHDE SIIS MUKAAN JÄRJESTÄMÄÄN, IDEOIMAAN JA TOTEUTTAMAAN ALUEELLESI TOIMINTAA!
Alueellisten tapahtumien päivämäärät löydät täältä sitä mukaa kun niitä alueille on sovittu: www.pam.fi/wiki/nuorten-tapahtumat.html

Nuorisovaliokuntalaisten yhteystiedot löydät täältä:www.pam.fi/wiki/pamin-nuorisovaliokunta.html.

Kannattaa olla yhteydessä sillä meidän nuorisovaliokuntalaisemme ovat tunnetusti aika mahtavaa porukkaa ja vastailevat mielellään kysymyksiisi toiminnasta, tapahtumista ja monesta muustakin! Voit myös olla yhteydessä minuun nuorisosihteeri Reposeen jos jokin asia pohdituttaa, mietityttää tai haluat tarkennusta johonkin tiettyyn juttuun eveliina.reponen@pam.fi

Alueellisesta toiminnasta lisää infoa täältä:www.pam.fi/wiki/nuorisotoimintaa-alueellasi.html

Bongaathan kalenterista myös oman alueesi tapahtumat ja Facebook-sivut, joista löytyy varmasti vielä lisää informaatiota!

PAMIN NUORTEN BLOGISSA TAPAHTUU
- USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

 PAMin nuorilla on oma blogi, johon kuka vain nuori pamilainen voi kirjoittaa:www.paminnuoret.blogspot.fi/ Tervetuloa seuraamaan ja kirjoittamaan!

Blogissa alkaa nyt myös kesäkyselyn innoittamana Usein Kysyttyjen kysymysten- blogisarja, jossa käydään läpi teidän esittämiänne kysymyksiä. Lisää kysymyksiä joihin toivotte, että joku nuorisovaliokuntalainen, nuorisosihteeri tai joku muu vastaa blogissa niin voit laittaa tulemaan blogin kommentteihin tai vaikka instagramin inboxiin!

PAMin nuoret kirjoittavat blogissa työelämästä, ay-toiminnasta ja omasta arjestaan. Blogin avulla kerromme ja näytämme isoilla ja pienillä asioilla millaista on olla nuori ja töissä pamilaisella alalla. Kuka tahansa (=sinä) nuori pamilainen voi lähettää omia blogikirjoituksia ja -kuvia osoitteeseen paminnuoret@gmail.com.

Miten sinä lähdit mukaan pamiin? Mikä kruunaa sinun työpäiväsi? Mitä ammattiliitto merkitsee sinulle? Mitä kuuluu ammattiosastoihin? Ilahduttaako jokin tai turhauttaako jokin toinen asia? Jokainen tarina, kuva ja ajatus on jakamisen arvoinen.

KIITOS KESÄKYSELYYN VASTANNEILLE!

PAMin nuorten kesäkyselyyn vastasi tänä kesänä ennätysmäärä nuoria! JIPPII! Kiitos, että sinäkin olet mukana! Kyselyn vastauksia käytetään nuorten toiminnan kehittämisessä ja te annoitte hirveän suuren määrän uusia ideoita. Vastanneista jopa 73.2 prosenttia oli sitä mieltä, että PAMin nuorten toiminta on erittäin toimivaa kuin taas loput osallistujista odottaa vielä, että ennättävät osallistumaan ensimmäiseen tapahtumaan.


Tässä myös muutama muu kommentti tapahtumiin ja toimintaan liittyen. Ehkä näistä rohkaistuna sinäkin lähdet mukaan seuraavaan tapahtumaan? 

  • Tosi hyvä että kustannuksia ei tarvitse monesti paljonkaan/ei mitään ite maksaa, vaan PAM hoitaa niistä suurimman osan.
  • Aina ollut mukavia ihmisiä ja mukavaa tekemistä
  • On! Mahtavaa porukkaa ja PAMilaiset nuoret on hienoa seuraa aina :)
  • Hyvä porukkafiilis ja aina hyvin järjestetty tekemistä
  • On ollut mukavaa olla mukana Pamin nuorten illoissa. Olen tutustunut uusiin ihmisiin, päässyt rentoutumaan ja saanut uusia kokemuksia!
  • On todella positiivisia. Kaikissa Pamin tapahtumissa on aivan erityinen henki!
  • Pelkästään positiivisia! Hyvin järjestetty, sopivaa ohjelmaa, hyvää porukkaa.
  • Olen osallistunut useampaan urheilulliseen tapahtumapäivään ilman että olen muita tuntenut. Aina on ollut mukavaa ja samanhenkistä porukkaa eli yksin ei ole tarvinnut olla. 
Lisäksi annoitte paljon kehitysideoita ja toiveita ensi vuodelle. Näitä käymme yhdessä läpi Nuorisofoorumissa ja toivotaan, että mahdollisimman moni juttu pääsee käytäntöön!


PAM MUKANA MM-KISOISSA LAHDESSA!

PAM on mukana MM-kisoissa Lahdessa ja luvassa on todella ainutlaatuinen ja ikimuistoinen tapahtuma, jossa jokainen PAMilainen on todellakin uniikin kokemuksen äärellä. Lähdetkö sinä mukaan jännäämään? Onko ammattiosastosi mukana?

Luvassa kisojen lisäksi todella laadukasta ohjelmaa ja korkean luokan puhujia. Ohjelma julkaistaan piakkoin, mutta ajankohta kannattaa jo merkitä omaan kalenteriin!


TERVETULOA UUDET OPISKELIJAJÄSENET !


PAM kiertää Palvelualojen opiskelupaikkoja kevään ajan. Toivottavasti bongaat meidät ja ennätät tulla moikkaamaan!

LÄHDE MUKAAN VAKIDUUNIN MIELENOSOITUKSEEN!

OPERAATIO VAKIDUUNI on kampanja, jonka tavoitteena on herättää kansanliike vakiduunin puolesta. Kampanja kokoaa yhteen ihmisiä, jotka haluavat parantaa pätkätyöläisten asemaa yhteiskunnassa. Käytämme demokraattisen yhteiskunnan perusoikeuksia ilmaistaksemme yhteisen tahtomme. Vakiduuni järjestää suuren mielenilmauksen vakiduunin puolesta eduskuntatalon edessä. Tule paikalle kertomaan kansanedustajille yhteinen tahtomme: lisää vakiduunia, ei nollatuntisopimuksia! Nyt on aika toimia. Vain yhdessä voimme onnistua. Ilmoittautumiset www.operaatiovakiduuni.fi#Vakiduuni 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti