Hae tästä blogista

Löydät @nuoretpamilaiset myös Instagramista!

keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Joulukalenterin luukku 14: Halaa mua!HALAA MUA!

-  Halauksella monia hyviä terveysvaikutuksia

Näin joulun alla on paljon puhetta lähimmäisen rakkaudesta ja sen osoittamisesta. Aiheenani onkin teemaan sopiva HALAUS ja sen hyödyntäminen työpaikalla.

Oletko koskaan ollut turhautuneena työpisteelläsi ja ajatellut itseksesi "TARVITSEN HALAUKSEN"? Tai onko Sinua koskaan tultu halaamaan kesken työpäivän, ihan vaan näkemisen ilosta? Tuttua eikö? Olen työskennellyt pitkään ravintola-alalla ja joskus vain tulee niitä hetkiä, jolloin kunnon halaus tulee tarpeeseen. Ja kumma juttu, SE TOIMII! Halauksella on tutkitusti monia terveysvaikutuksia ja sen on todettu parantavan työyhteisön ilmapiiriä. On ihanaa, kun saavut vapaapäivän  jälkeen töihin ja työkaverisi tervehtivät sinua iloisesti ja vielä jos saan lisäksi halauksen, on hyvä työpäivä taattu ;)


Toisinaan jos havaitsen, että jollakin on huono päivä niin pelkkä halaus riittää eikä sanoja välttämättä tarvita. Itsekkin useamman lohtuhalauksen saaneena, olen kokenut, että se helpottaa.
Kaikki eivät pidä siitä, että heitä lähestytään halaamalla, joten on syytä varmistaa, että henkilö ei laita pahakseen halauksen parantavaa voimaa <3


Oli se sitten Voimahali, Kiva nähdä-hali, Jaxuhali, tai ihan vaan Hali, niin anna hyvän kiertää, laitetaan halauskierre liikkeelle!
Meillä töissä on tapana halata harva se päivä!


Halauksen terveysvaikutuksista voit käydä lukemassa lisää:

Halataan kun tavataan!:)

Ystävällisin terveisin,

Taru Kaustinen
Nuorisovastaava
PAM 705
Hatanpään valtatie 4 B 36
33100 Tampere


''Nuorten toiminnan tarkoituksena on koota yhteen osastomme alle 36-vuotiaat nuoret järjestäen koulutusta sekä vapaa-ajan toimintoja''

 Seuraa meitä Facebookissa!


Tämä joulukalenterin luukku on osa nuorten PAMilaisten joulukalenteria. Kalenterin luukkujen takaa löydät vinkkejä jaksamiseen ja hyvinvointiin töissä ja arjessa. Katsothan muutkin 23 luukkua ja jaa oma hyvinvointivinkkisi somessa häsärillä #vainpamjutut. Osallistuneiden kesken luvassa ylläripalkintoja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti