Hae tästä blogista

Löydät @nuoretpamilaiset myös Instagramista!

torstai 22. joulukuuta 2016

Joulukalenterin luukku 22: suunnittele myös tulevaisuutta!

Hyvinvoinnin oleellinen osa on myös tulevaisuuden suunnitteleminen ja yhteisen ajan viettäminen sekä tiedon saaminen omista oikeuksistaan työelämässä. Nämä kaikki kolme yhdistyvät upeasti PAMin talvitapahtumassa, jossa vietetään yhdessä laatuaikaa Suomi 100 vuotta-tunnelmissa!

Eli siis mitä?

PAM on mukana MM-kisoissa Lahdessa ja luvassa on todella ainutlaatuinen ja ikimuistoinen tapahtuma, jossa jokainen PAMilainen on todellakin uniikin kokemuksen äärellä. Lähdetkö sinä mukaan jännäämään?
Luvassa kisojen lisäksi todella laadukasta ohjelmaa ja korkean luokan puhujia aina Pekka Hyysalosta Madventuresin Rikuun. Tapahtuma tulee olemaan jotain sellaista mitä et odottanut ja jonka muistat pitkään 


Mitensdtlkrdshaglier
'
Mite

Mi

Miten minä pääsen mukaan tapahtumaan?

PAMin nuoret ovat myös lähdössä porukalla mukaan kisoihin! Mikä voisikaan olla parempaa kuin nuorten porukalla yhdessä kuunnella hyviä luentoja, juoda kuumaa kaakaotta ja kannustaa Suomi voittoon?
Ilmoita oheisen linkin kautta kiinnostuksesi lähteä mukaan tapahtumaan niin olemme sinuun yhteydessä kuinka ja mistä saat lipun parhaiten käyttöösi.
Ilmoita kiinnostuksesi lähteä mukaan tapahtumaan:https://www.lyyti.in/mmlahti


;)


Ja vielä hieman kertauksena mitä kaikkea on luvassa?

PAM järjestää pamilaisille oman talvitapahtuman Lahdessa 2.-4.3.2017. Pääset nauttimaan ainutlaatuisesta tapahtumasta, joka syntyy MM-kisojen tunnelmasta ja PAMin omasta ohjelmasta. Voit seurata MM-kisoja suoraan tapahtumapaikalla ja osallistua PAMin monipuoliseen ja yllätykselliseen talvitapahtumaan PAMin tapahtuma-alueella Metsälinnassa. PAMin omaan ohjelmaan Metsälinnassa voit tutustua täällä.

Tutustu MM-kisojen ja talvitapahtuman ohjelmaan
Hanki liput itsellesi, perheenjäsenillesi ja ystävillesi PAMin verkkokaupasta. Myynnissä nyt uusia lippupaketteja!
Hyppää ilmaisen bussikuljetuksen kyytiin ja saavu paikalle kannustamaan ja viettämään hauska päivä pamilaisessa seurassa!

MM-kisoissa paljon muutakin kuin hiihtoa
PAMin talvitapahtuman aikana pamilaiset pääsevät seuraamaan hiihtolajien MM-kilpailuja. Lahdessa järjestetään vuonna 2017 pohjoismaisten hiihtolajien MM-kilpailut historiallisen seitsemännen kerran. Lisätietoja Lahden MM-kisoista löytyy verkkosivuilta www.lahti2017.fi
PAMin talvitapahtumapäivien aikana hiihtokisojen omaan ohjelmaan voi tutustua täällä.

Tutustu PAMin omaan Lahti2017-liitteeseen täällä.
Liput edullisesti oman ammattiosaston kautta
Useat PAMin ammattiosastot tarjoavat MM-kisojen liput jäsenilleen huomattavasti edullisemmin kuin lippujen normaali hinta on. Tarjolla on myös lastenlippuja, joten matkaan voi lähteä vaikka koko perhe. Ammattiosastot järjestävät myös bussikuljetuksia Lahden MM-kisoihin, joten olethan yhteydessä omaan osastoosi. Lippuja myös PAMin verkkokaupassa. Mikäli oman ammattiosastosi kautta ei ole mahdollista saada lippuja, voit hankkia ne myös PAMin verkkokaupasta 1.9.2016 alkaen. 

MM-kisojen ohjelmassa 2.-4.3.2017
Torstaina 2.3.
klo 15 Maastohiihto, naisten viesti 4 x 5 km
klo18.30 Mäkihyppy, miehet HS130
Perjantaina 3.3.
klo 13:30 Maastohiihto, miesten viesti 4 x 10 km
klo16.00 Yhdistetty, parisprintin mäkiosuus HS130
klo 18.15 Yhdistetty, parisprintti 2 x 7,5 km
Lauantaina 4.3.
klo 14.30 Maastohiihto, naiset 30 km (v)
17.15 Mäkihyppy, joukkuemäki HS130


Tätä et voi jättää väliin! Lisätietoja tapahtumasta ja lippuja saat oman ammattiosastosi kautta.
Nähdään Lahdessa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti