Hae tästä blogista

Löydät @nuoretpamilaiset myös Instagramista!

tiistai 31. tammikuuta 2017

Terveiset PAMin nuorisovaliokunnan ensimmäisestä kokouksesta#PAMonirti!


Tänä vuonna on oikea tehovuosi ja valtakunnallisesti on luvassa mm. seuraavanlaista.

Potkaistiin tuossa perjantaina vuoden 2017 nuorisovaliokunnan toiminta käyntiin VUODEN ENSIMMÄISESSÄ nuorisovaliokunnan kokouksessa ja kyllä riitti pöhinää ja tuhinaa yhteen kokoukseen, huh huh! Vieläkin meinaa aivan olla pää ihan pyörällä, koska kävimme yhden päivän aikana läpi kahden päivän asiat ;) Pohdittavaa jäi ihan junamatkalle asti ja pienen sulattelun (lue: viikonlopun) jälkeen on hyvä kerrata vähän mitä kaikkea sitä tulikaan käytyä läpi:
  Ensinnäkin Pamin nuoret on AWESOME ja on hienoa päästä tutustumaan muidenkin alueiden nuoriin. PISTE.

·         Todella huippuu päästä järjestämään yhdessä kivoja tapahtumia mm. NUORTEN KESÄPÄIVÄT! <3
·         Me halutaan tietää MITÄ TEILLE KUULUU, joten ois vähän kivaa jos KAIKKI kirjoittelis meidän nuorten blogiin juttuja! Sie voit kirjoittaa, postata kuvii tai jakaa videoita vaikka työpäivästäs, ajatuksia työelämästä, jäsenyydestä, ehdottaa kivoja juttuja ja oikeestaan ihan mitä vaan!
·         Me Nuorisovaliokunnassa haluttais tutustua teihin KAIKKIIN ja auttaa teitä, ollaanhan me osana yhtä suurta PAM-perhettä!

Meillä nuorisovaliokunnassa on tietyt vastuut ja tavoitteet, jotka ohjaavat meidän toimintaa, mutta toiminnan tarkoitus ei ole olla liian vakavaa, vaan just semmosta meille nuorille sopivaa ;) Kaikkea puhuttua ei tarvitse eikä pidäkkään muistaa ulkoa, ja tukea ja neuvoja saadaan aina pyydettäessä. Kokouksen jälkeen puhtaaksi kirjoitettu pöytäkirja sähköpostin Saapuneet-kansiossa nuorisosihteeriltämme Eveltä on aina pelastus, sieltä voi tarkistaa läpi käydyt asiat ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

KIINNOSTUITKO? Meistä nuorisovaliokunnasta ois enemmänkin kun jees jos tykkäisit ja seuraisit meitä PAMin nuoria SOMESSA.  Muutamilla häsäreillä löydätkin Pamin nuorten aktiivien kuvia mm. instassa! #pamonirti #paminnuoretaktiivit #vainpamjutut #nuoretvaikuttajat #nuoretpamilaiset

KUKA VAIN VOI OLLA AKTIIVI!
SEURAA Instassa: @nuoretpamilaiset
WHII! Eikun somettamaan!


Kuulumisia Nuorisovaliokunnasta teille tällä kertaa rupatteli,
Pirkanmaan alueen edustaja, Pam 705 Hotelli- ja ravintola-alan Tampereen osaston nuorisovastaava Taru J

Tältä näyttää vuoden 2017 nuorisovaliokunta <3 <3 <3

Muistathan myös kesäpäivät, koko vuoden voimassa olevan jäsenkamppiksen ja työelämätiedotuksesta järjestettävän nuorisovastaavien ja kiinnostuneiden kurssin? Klikkaa alta kuvat suuremmaksi ja ilmoittaudu mukaan!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti