Hae tästä blogista

Löydät @nuoretpamilaiset myös Instagramista!

keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

PAMista ehdokas Berhan Ahmadi ja Neriman Al Take naistenpäivänä 8.3

Kunnallisvaaliehdokkaat olivat muistamassa maapallomme rakentajia ja jokaisen onnistuneen miehen takana olevia. Nimittäin kyseessä oli naistenpäivä, jota vietettiin 8.3.2017. Berhan Ahmadi ja Neriman Al Take ovat Turun kunnassa vaaliehdokkaina tämän vuoden kunnallisvaaleissa saman puolueen riveissä. Tilaisuutta he järjestivät yhteistyönä naisten muistoksi ja paikalla oli suuri määrä ihmisiä, jotka kävivät juttelemassa heitä askarruttavista asioista ehdokkaiden kanssa ja molemmat osapuolet pääsivät ilmaisemaan ajatuksiaan erilaisista asioista.

Rankka pakkastuuli ja osittainen sademäärä ei näyttänyt vaikuttavan isoon tahtoon ja innokkuuteen saada iltapäivää hienosti pakettiin ehdokkaiden puolesta ja ihmisten kaunis hymy sai ehdokkaisiin hyvää ja lämpimämpää oloa säästä huolimatta. Ihmisiä taas lämmitti ehdokkaiden aidon ja rakastavan hymyn lisäksi naisille jaetut ruusut sekä karkit. Ihmiset, jotka jäivät rupattelemaan asioita niin ilahtuivat siitä että saivat puhua ja ehdottaa asioita tulevaa valtuustokautta varten. Tilaisuus ei poissulkenut miestenkin pääsyä rupattelemaan ja suuta makeaksi pistämään, vaan miehiä tuli eri-ikäisiä ja jopa pyytäneet heidän tyttöystävälle/vaimolle/pomolle sekä yllättäen palkanlaskijallekin oli pyydetty ruusuja
Tilaisuus oli opettava sekä paikalle saapuneelle kansalle sekä ehdokkaille, koska asioita mitä käsiteltiin ei välttämättä olleet ihan päivän selvimmät asiat ja huolet. Ehdokkaat saivat paikan päälle enemmän ihmisiä kuin odottivat ja ruusujakaan ei jäänyt kuin vaan muutama. Kansa taas oli iloinen myöskin siitä että uskalletaan olla näkyvissä ehdokkaina ja antaa tilaisuuden puhua ja avautua kunnan sekä maailman politiikasta. Ihmiset saivat kirjoittaa taululle positiivisia ajatuksia naisista. Paikalla oli myöskin Eemil ja SDP:n nuori Mohamed auttamassa ehdokkaita tässä päivässä.

Ehdokkaiden äänestysnumerot: Neriman Al Take 323 ja Berhan Ahmadi 321. Ennakkoäänestys käynnistyi ja äänestää voi ympäri Turkua, joten ei muuta kuin kynät heilumaan!
Äänestäminen kannattaa!


Mohamed Yousif
Turku 3/2017

PAMin nuorten blogiin on kuntavaalien alla jokainen nuori PAMilainen ehdokas tervetullut kirjoittamaan blogikirjoituksen. Kirjoitukset eivät edusta PAMin virallista kantaa vaan ovat nuorien aktiivien omia näkemyksiä kuntavaalien tärkeimmistä teemoista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti