Hae tästä blogista

Löydät @nuoretpamilaiset myös Instagramista!

maanantai 14. elokuuta 2017

Lähde mukaan UNI nuorten konfrenssiin Helsinkiin!
Kahden vuoden välein PAMin toisen kattojärjestön Uni Europan ay-nuoret kokoontuvat yhteen vaikuttamaan ja uudistamaan ay-liikettä. Ensimmäistä kertaa historiassa kokous järjestetään Pohjoismaissa ja kokouspaikaksi on iloksemme vahvistunut Helsinki.  Kokous järjestetään 25 ja 26.9. Ennen kokousta 24.9. järjestetään pohjoismainen nuorten tapaaminen, johon myös Suomen edustajat osallistuvat. Konfrenssiin. osallistuu  yli sata nuorta ay-aktiivia  ympäri Euroopan ja siellä keskustellaan  laajasti nuorten työntekijöiden ongelmista ja järjestämisestä Euroopassa. Osallistuminen edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa, koska kokouksen työkielenä on englanti. PAM lähettää konffaan 10 nuorta PAMilaista, jotka työskentelevät Unin alaisella alalla. PAM maksaa valittujen matkat, kurssimaksun sekä mahdollisen majoituksen.

Lisää tietoa kesäkoulusta löydät Unin nuorten sivuilta:
http://www.uniglobalunion.org/groups/uni-youth/news

Kokoukseen osallistujalta odotetaan:
  • Alle 31-vuoden ikää
  • Olet PAMin varsinainen jäsen ja töissä jollakin UNIn järjestämisalalla (kauppa, myyntiedustajat, vartiointiala, kauneudenhoito- ja kampaamoala, rahapelityöntekijät, siivous ja kiinteistönhoito.)
  •  Sujuvaa englannin kielen taitoa
  • Aktiivisuutta PAMin nuorissa tai jossakin muualla PAMin toiminnassa
  • Kiinnostusta kansainväliseen ay-liikkeeseen
  • Omatoimisuutta ja sitoutuneisuutta tuoda oppimaansa mukaan omaan toimintaan
  • Reipasta asennetta uusien kulttuurien kohtaamiseen.

Kirjoita lyhyt esittelly itsestäsi ja kerro miksi juuri sinun pitäisi päästä edustamaan PAMia konffaan. Kerrothan hakemuksessa myös miksi sinä haluat mukaan reissuun ja kuinka käyttäisit oppimaasi jatkossa ja jakaisit oppimaasi muille PAMilaisille. Hakijoiden kielitaitoa saatetaan hieman testata lyhyellä puhelinrupattelulla. Kysythän jos mieleesi juolahtaa jokin kysymys tai tarvitset jostakin aiheesta lisätietoa. Hakemusten tulee olla perillä 16.8. kello 8  mennessä.

Kyselyt ja hakemukset sähköpostitse osoitteeseen eveliina.reponen@pam.fi


Unista voit lukea lisää täältä: https://www.pam.fi/wiki/uni-europa.html


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti