Hae tästä blogista

Löydät @nuoretpamilaiset myös Instagramista!

tiistai 5. syyskuuta 2017

PAMin nuorten ja opiskelijoiden ajankohtaiset asiatPAMin nuorten suurtapahtuma #PAMNUFO järjestetään 18.-19.11.2017, Hämeenlinnassa, Hotellikylpylä Aulangolla.


PAMin suurtapahtuma Nuorisofoorumi tulee taas! Mitä tarkoittaa kun TES-neuvottelut ovat käynnissä? Mikä työelämän aihe puhututtaa nuoria PAMilaisia juuri nyt? Kuinka Suomen suurin ammattiliitto vaikuttaa vuonna 2018 ja millaisia aiheita nuoret PAMilaiset toivovat, että nousisi keskusteluun tulevina vuosina? PAMin Nuorisofoorumi on pullollaan laadukkaita puhujia, vaikuttavaa ohjelmaa ja muita nuoria alamme ammattilaisia - lähde siis sinäkin mukaan!  Lauantaina 18.11. puhujina nähdään mm. PAMin puheenjohtaja ja UNI Globalin puheenjohtaja Ann Selin sekä nuoria pamilaisia luottamushenkilöitä, jotka kertovat kuinka TES-neuvottelut näkyvät heidän arjessaan työpaikoilla. Tapahtuman ohjelma on suunniteltu yhdessä PAMin nuorten kanssa ja Hämeenlinnaan pääset helposti junalla eri puolilta Suomea.
Nuorisofoorumi tuo mukanaan hauskoja yllätyksiä ja jäsenet pääsevät mielenkiintoisella tavalla, ilman pönötystä tutustumaan PAMiin, toisiin alan ammattilaisiin ja tulevaisuuden työn haasteisiin. Nuorisofoorumi on PAMin nuorten vuosittainen päätapahtuma, johon osallistuminen onnistuu yksin, lapsen kanssa, tai yhdessä työkavereiden kanssa, sillä tapahtumassa tutustuu helposti muihin toimijoihin ja tekijöihin.  PAMin nuorten ja opiskelijoiden tapahtumat ovat tarkoitettu 15-30 vuotiaille nuorille Pamin jäsenille - eli myös opiskelijajäsenenä olet tervetullut mukaan toimintaan! Innostavan ohjelman, kylpylän altaiden sekä lauantai-iltana järjestetettävien NAAMIAISTEN lisäksi Nuorisofoorumissa suunnitellaan tulevaa ryhmätöiden avulla ja valitaan uusi nuorisovaliokunta eli porukka joka luotsaa PAMin valtakunnallista toimintaa vuonna 2018! 

lmoittaudu tapahtumaan täällä. Ilmoittautuminen päättyy 10.10.2017. Tapahtuma on osallistujille maksuton.


Lisätietoa: Nuorisosihteeri Eveliina Reponen, eveliina.reponen(a)pam.fi
HUOM. Tapahtumassa järjestetään lapsiparkki, jos lapsia on riittävästi parkkia varten. Ole yhteydessä nuorisosihteerin  ja kerro jos sinulla olisi tarve lapsiparkille
SEURAA PAMIN NUORTEN JA OPISKELIJOIDEN TOIMINTAA SOMESSA!

PAMin nuoret aktiivit Facebookissa:

https://www.facebook.com/groups/nuoretaktiivit/


PAM nuoret instagramissa: 

LUE LISÄÄ JA SEURAA TILIÄ TÄÄLLÄ ..

MUITA TULEVIA KURSSEJA JA TAPAHTUMIA!

Valtakunnallisten tapahtumien lisäksi PAMin nuorilla on paljon erilaista toimintaa myös ympäri Suomen! Lue lisää täällä.

https://www.pam.fi/wiki/nuorisotoimintaa-alueellasi.html

LUE LISÄÄ ALUEILLA JÄRJESTETTÄVISTÄ TAPAHTUMISTA...

Nuorisovastaavien eli ammattiosastojen supertyyppien kurssi 

Oletko uusi nuorisovastaava tai tarvitseko tsemppiä tekemiseesi? Haluatko verkostoitua muiden nuorisovastaavien kanssa ja kuulla lisää siitä mitä he tekevät? Kaipaatko välineitä nuorisovastavana toimimiseen? Oletko kiinnostunut mahdollisuudesta toimia omassa ammattiosastossasi nuorisovastaavana ensi vuonna? Lähde mukaan nuorisovastaavien kurssille ja lue lisää täällä.
Opiskelijajäsenten päivät 2.-3.12.2017

MITÄ: PAMin uusien opiskelijajäsenten
ihan oma tapahtuma, jossa käydään läpi PAMin toimintaa ja Sinun vaikuttamis- mahdollisuuksia jäsenenä!
MISSÄ: Helsingissä!
MILLOIN: 2.-3.12.2017!
KENELLE: Kaikille alle 30-vuotiaille, jotka opiskelevat PAMilaisella alalla ja ovat PAMin opiskelijajäseniä. 
LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU MUKAAN ..

Opiskelijajäsenten Amazing Race + risteily

PAM järjestää Julkisten ja Hyvinvointialojen ammattiliitto JHL:n kanssa yhteistyössä opiskelijajäsenilleen mahdollisuuden osallistua mahtavaan viikonloppuun ammattiyhdistysliikkeen ja leikkimielisen kilpailun äärelle. Amazing Race! –kisassa joukkueet kilpailevat toisiaan vastaan huippuhauskojen rastien merkeissä, jotka vaativat nokkeluutta ja näppäryyttä, sekä tietenkin aimo annoksen luovuutta ja hitusen hulluutta. Rastien kiertämisen jälkeen ohjelma jatkuu risteilyn merkeissä Tallink Siljalla! Ilmoittautumiset ja lisätiedot täällä:
LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU MUKAAN ..
www.pam.fi/suosittele

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti