Hae tästä blogista

Löydät @nuoretpamilaiset myös Instagramista!

maanantai 20. marraskuuta 2017

Hae mukaan UNI nuorten talvikouluun!
UNI nuorten talvikoulu (UNI Europe Youth Winter School) järjestetään 23.- 26. tammikuuta 2018 Brysselissä. Talviouluun osallistuu nuoria ay-aktiiveja  ympäri Euroopan ja siellä opiskellaan mm. neuvottelutaitoja sekä keskustellaan nuorten työntekijöiden ongelmista Euroopassa. Talvikouluun osallistuminen edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa, koska koulun työkielenä on englanti. PAM lähettää matkaan 1-2 nuorta PAMilaista, jotka työskentelevät Unin alaisella alalla. PAM maksaa valitun tai valittujen matkat, kurssimaksun, majoitukset sekä ruokailut kohteessa.

Lisää tietoa talvikoulusta löydät Unin nuorten sivuilta:
http://www.uniglobalunion.org/groups/uni-youth
tai pamin nuorten blogista, jossa aiemmin osallistuneet kertovat kokemuksistaan: http://paminnuoret.blogspot.fi/2014/03/lobbausharjoituksia-euroopan-ytimessa.html
Kesäkouluun osallistujalta odotetaan:
-          Alle 31-vuoden ikää
-          Olet PAMin varsinainen jäsen ja töissä jollakin UNIn järjestämisalalla (kauppa, myyntiedustajat, vartiointiala, kauneudenhoito- ja kampaamoala, rahapelityöntekijät, siivous ja kiinteistönhoito.)
-          Sujuvaa englannin kielen taitoa
-          Aktiivisuutta PAMin nuorissa tai jossakin muualla PAMin toiminnassa
-          Kiinnostusta kansainväliseen ay-liikkeeseen
-          Omatoimisuutta ja sitoutuneisuutta tuoda oppimaansa mukaan omaan toimintaan kotiinpaluun jälkeen
-          Reipasta asennetta matkustamiseen ja uusien kulttuurien kohtaamiseen.
 
Kirjoita vapaa muotoinen hakemus perusteluineen, miksi juuri sinun pitäisi päästä edustamaan PAMia kesäkouluun. Kerrothan hakemuksessa myös miksi sinä haluat mukaan reissuun ja kuinka käyttäisit oppimaasi jatkossa ja jakaisit oppimaasi muille PAMilaisille. Hakijoiden kielitaitoa saatetaan hieman testata lyhyellä puhelinrupattelulla.  Kysythän jos mieleesi juolahtaa jokin kysymys tai tarvitset jostakin aiheesta lisätietoa. Hakemusten tulee olla perillä 24.11. kello 11 mennessä.

Kysymykset ja hakemukset sähköpostitse osoitteeseen eveliina.reponen@pam.fi
 
Valituille ilmoitetaan valinnasta joulukuun aikana heti kun ETUC on tehnyt valinnan osallistujista. Ilmoituksen jälkeen lähtijöiden on vielä sitouduttava kirjallisesti koulun tavoitteisiin ja toimimaan vastuullisesti matkalla. Tämän sitoumuksen jälkeen matkan peruuttaminen ei ole enää mahdollista.


Mistä kokouksessa on siis kyse?
     to share and compare national realities in terms of decent work and decent wage for youth;
     to elaborate strategies to put pressure on governments to stop discrimination of young people;
     to elaborate proposals for a “Youth action week” aiming at raising awareness for the precarious job situation of young people in the labour market;
     to reinforce networking between members of the UNI Europa Youth.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti