Hae tästä blogista

Löydät @nuoretpamilaiset myös Instagramista!

torstai 9. marraskuuta 2017

Terveisiä Hämeenlinnasta Häme - Kaakkois-Suomen aluenuorilta ja tervetuloa Hämeenlinnaan ensi viikolla #pamnufo'on!Terveiset Hämeenlinnasta!Ympäri Suomea järjestetiin hiljattain PAMilaisten ammattiosastojen alueellisen toiminnan suunnittelupäiviä. Häme-Kaakkois-Suomessa ne järjestettiin täällä Hämeenlinnassa 28.-29.10. Vanajanlinnaan oli kokontunut 51 edustajaa 13:sta eri ammattiosastosta ympäri aluetta.

Launtaipäivä alkoi aluepäälikkö Ulla Immosen puheenvuorolla. Alkusanojen jälkeen toimitsija Matti Sallila piti alustuksen ryhmätöihin.  Ryhmätöitä varten jokaiselle osallistujalle oli sähköpostilla toimitettu ennakkotehtävä, jossa piti pohtia oman ammattiosaston nykytilaa ja valmiutta järjestöllisiin toimenpiteisiin. Lounaan jälkeen vuorossa oli PAMin järjestöjohtaja Niina Koivuniemen puheenvuoro, jossa hän kertoi viime hetken kuulumisia tulevista työehtosopimusneuvotteluista. Loppupäivä puretiin ryhmätöiden tuloksia ja koottiin niistä yhteinen esitys. Päivä päätettiin kolmen ruokalajin illalliseen.

Sunnuntaina ohjelmaan kuului alueen ensi vuoden koulutustarjotaan tutusmista ja Matin luento järjestämisen kokemuksista.  Sunnuntain ohjelmassa oli myös nuorten puheenvuoro. Minä, Minna ja Eetu esittelimme, mitä Häme-Kaakkois-Suomen aluenuorille on järjestetty kuluvana vuonna ja mitä ensi vuonna on tulossa. Lisäksi esittelimme PAMin nuorten toimintaa valtakunnallisesti ja kerroimme, miten tärkeää on saada nuoret mukaan ammattiosastojen toimintaan. Päivä päättyi lounaaseen ja Vanajanlinnan opastettuun kierrokseen. 

Yheistyö on voimaa ja yhdessä olemme enemmän  - Näihin sanoihin kiteytyy viikonlopun tunnelmat.

Kiitos vielä kaikille mukana olleille!

Terveisin
Paula
Osasto723, Hämeenlinna
Häme- Kaakkois-Suomi,  nuorisovaliokunta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti