Hae tästä blogista

Löydät @nuoretpamilaiset myös Instagramista!

keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Joulukalenterin luukku numero 20: Yhdessä tekeminen


Onko sinulle Pamin alueellinen nuorisotoiminta tuttua? Kiinnostaisiko sinua yhdessä tekeminen? Aluenuorten toimintaryhmään kuuluminen on taattu arjen piriste!

Tarkista täältä alueesi nuorten Facebook-sivut ja seuraa heidän toimintaansa:
Ilmoita täällä kiinnostuksestasi lähteä mukaan Pamin aluenuorten toimintaryhmään: www.lyyti.in/aluenuoret

PAMin aluenuoret eli siis alueesi nuoret aktiiviset PAMilaiset järjestävät koulutuksia, tapahtumia ja tempauksia alueellasi ympäri vuoden. Toivottavasti sinäkin lähdet mukaan! Toiminta ja tapahtumat ovat tarkoitettu jokaiselle kyseisellä alueella asuvalle alle 31-vuotiaalle PAMin jäsenelle. Bongaahan siis tapahtuma alueesi nuorten facebook-sivuilta tai PAMin lehdestä ja lähde rohkeasti mukaan tapahtumiin tai vaikka mukaan suunnittelemaan toimintaa! Ei haittaa vaikka et vielä tuntisikaan ketään toista joka osallistuu tapahtumiin sillä tapahtumissa saat varmasti uusia tuttuja. Tapahtumissa on aina niin uusia kävijöitä kuin pidempään mukana olleita aktiivejakin tapahtumissa ja saat varmasti uusia tuttuja ja ystävyyksiä!

Aluenuorten toimintaa pyörittää, suunnittelee ja toteuttaa toimintaryhmä, joka koostuu meistä ihan tavallisista jäsenistä jotka haluamme oppia lisää ja olla enemmän toiminnassa mukana.  Aluenuorten toimintaryhmässä tehdään toimintaa ja opitaan uutta porukalla. Olet tervetullut mukaan porukkaan suunnittelemaan tai ottamaan selvää, että mistä tässä kaikessa oikein on kyse.


Aluenuoret  ilmoittavat tapahtumistaan Pam-lehdessä, facebook-sivuilla ja ammattiosastojen kotisivuilla. Tapahtumat löytyvät myös nuorten tapahtumakalenterista PAMin nettisivuilta. Tässä videoterkut Häme-Kaakkois-Suomen aluenuorten pikkujouluista:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti