Hae tästä blogista

Löydät @nuoretpamilaiset myös Instagramista!

torstai 21. joulukuuta 2017

Joulukalenterin luukku numero 21: Muistetaan kiittää toisiamme!


Kiitos on yllättävän vaikea sana ja erityisesti sitä kaivataan asiakastilanteissa kun kiiree painaa päälle. Pieni sana, jolla on hirveän iso merkitys ja kantaa meitä pitkään. Oletko sinä muistanut kiittää tänä vuonna lähelläsi olevia ja heitä, jotka ovat tuoneet arkeen piristäviä juttuja? Keitä sinä haluaisit vielä tänä vuonna kiittää tai mistä tunnet juuri tänään kiitollisuutta? Oletko tänä vuonna saanut jostakin kiitosta tai onko jokin tapa sanoa kiitos jäänyt erityisesti mieleen? Mitä jos ottaisimme ensi vuoden haasteekseemme sanoa kiitos entistä useammin - aloittaa voi jo tänään!

Kiitos on myös paikoillaan Pamin nuorille tänä vuonna.Vuosi 2017 on ollut todella aktiivinen nuorten pamilaisten vuosi ja siitä kiitos kuuluu sinulle joka olet osallistunut, jakanut mainoksia eteenpäin tai ollut hengessä mukana taustalla. Kiitos, että olet ollut mukana juuri omalla tavallasi!

Erityisen suuret kiitokset kuuluvat myös meidän upeille alueiden toimintaryhmille ja ryhmiä koordinoinneille nuorisovaliokuntalaisille ja alueen toimitsijoille. Kuinka hienoa työtä he kaikki ovatkaan porukalla tänä vuonna tehneet ja mitä kaikkea on saatukaan aikaan!

Kiitos siis suuresti vuodesta 2017 koko Pamin nuorisovaliokunnalle, joka on tehnyt töitä vapaa-ajallaan kaikkien nuorten pamilaisten eteen. Mahtavaa porukkaa koko sakki!

Kiitos työstänne valiokunnassa vuonna 2017 :
Mila Kangasniemi,
Kati Saarinen
Mohamed Yousif
Aaron Taskinen
Paula Käppi
Jonne Vatka
Jenna Korkiamäki
Ruslan Shestakov
Mari Liukkonen
Tiia Tuomela
Niko Pietarila
Ruut Kosonen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti