Hae tästä blogista

Löydät @nuoretpamilaiset myös Instagramista!

maanantai 1. tammikuuta 2018

#nuoriluotettu

Huomio nuoret luottamusmiehet, työsuojeluvaltuutetut, valiokuntien (myös nvk), sopimusalatoimikuntien, liiton hallinnon ja ammattiosastojen luottamustehtävissä toimivat! Teille on luvassa verkostoitumistapahtuma helmikuussa! Ilmoittaudu mukaan viimeistään 15.1. osoitteessa www.lyyti.in/nuoriluotettu
Paikkoja on rajoitetusti eli mukaan kannattaa ilmoittautua mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Tapahtuma on tarkoitettu alle 31-vuotiaille ja tapahtuma järjestetään Petäyksessä. :)

Mitä?
Toimitko työpaikkasi luottamusmiehenä, työsuojeluvaltuutettuna tai luottamustehtävässä ammattiosastossa tai liiton hallinnossa vuonna 2018? Tämä tapahtuma on siis erityisesti sinulle - Tervetuloa rakentamaan nuorten luotettujen verkostoa! Nuori luotettu -tapahtumassa tapaat muita nuoria pamilaisia, jotka toimivat myös luottamustehtävässä ja kohtaavat samanlaisia kysymyksiä ja haasteita päivittäin kuin sinä. Nyt on aika ratkaista nämä ja luoda yhteinen porukka, jolta voi kysyä ja joka tsemppaa sinua eteenpäin.
Miksi? 
Kysyimme Pamin nuorten luottamushenkilöiden kyselyssä kesällä ja syksyllä 2017 toiveita parempaan yhdessä tekemiseen ja suurimpana toiveena kyselyssä nousi yhteisen tapahtuman ja verkoston rakentaminen eli sen yhteisen porukan rakentaminen ja muiden samanlaisessa tehtävässä toimivien tapaaminen. Toiveisiinne on vastattu sillä helmikuussa 2018 Petäykseen on kutsuttu alamme nuoret luotetut eli luottamustehtävissä toimivat nuoret pamilaiset. Viikonlopun aikana verkostoidumme porukkaan, pohdimme yhteisiä ratkaisuja kohtaamiimme haasteisiin ja mm. teemme suunnitelmia siitä kuinka saisimme entistä enemmän nuoria mukaan myös Pamilaiseen päätöksentekoon.
Oli sitten kyseessä Pamin liittokokous vuonna 2019, luottamushenkilön välineiden päivittäminen tai nuorten saaminen mukaan myös ammattiosastoissa niin me olemme valmiit ratkaisemaan tämän haasteen ja samalla viettämään laatuaikaa isommalla porukalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti