Hae tästä blogista

Löydät @nuoretpamilaiset myös Instagramista!

keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Pamin nuorten ja opiskelijoiden ajankohtaiset asiat 21.3.2018

Jos luet viestin mieluummin selaimella, klikkaa tästä

PAMin nuorten ja opiskelijoiden ajankohtaiset asiat 21.3.2018


Kesäpäivät Himoksella 19.-20.5.

Ilmoittaudu mukaan!

Tervetuloa aloittamaan kesäfiilistely PAMin nuorten ja opiskelijoiden tapaan! Luvassa muun muassa tärkeää ajankohtaista ay-asiaa, ikimuistoista yhdessäoloa, mökkeilyä, standupia, grillaamista, saunomista sekä ulkoaktiviteetteja. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille PAMin nuorille jäsenille (30v ja alle).
LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU MUKAAN

 


Ota talteen vinkit työhaastatteluun ja yleisesti uuden työn aloittamista varten. 

Menossa kesätöihin tai vaihtamassa työpaikkaa?

Olit sitten töissä vain kesän tai läpi vuoden niin olemme koonnet sinulle vinkkejä sekä työhaastattelua varten että muutamia faktoja työelämästä ja työn tekemisestä. 

Työehtosopimus vaikuttaa työpaikkojen arkeen

Seuraa oman alan työehtosopimusneuvotteluita!

Mikä muuttui sinuna alallasi? Mitä neuvottelut tarkoittavat ja mitä milloinkin tapahtuu? Löydät täältä oman sopimusalasi uutiset ja hyväksytyt sopimuksen aika- ja aakkosjärjestyksessä. 

Nähdään somessa!
PAMin nuorten aktiivien Facebook-ryhmässä pääset helposti seuraamaan ajankohtaisia aiheita ja verkostoitumaan muiden alojemme ammattilaisten kanssa.

Instagramissa voit seurata PAMia tilien @pamnuoret ja @pamliitto kautta. Snapchatista löydät meidät nickillä @pamliitto.


SAKKI-risteily 9.-10.5.2018 opiskelijajäsenille
Hinta PAMin opiskelijajäsenille on vain 10 € - sis. risteilyn 4 hlön hytissä, buffet-illallisen ja aamupalan torstaina. Risteilyllä on luvassa yhteistä ohjelmaa ja hauskanpitoa! Risteilyllä esiintyy Portion Boys! Osallistujat maksavat itse matkat Helsinkiin ja kotiin.

Sitovat ilmoittautumiset risteilylle 9.3. mennessä. Ole nopea, sillä paikat menevät pian!

Valmistuitko ammattiin?

Jos olet opiskelijajäsen ja käyt töissä (vaikkapa kesällä tai iltaisin), tulee sinun liittyä varsinaiseksi jäseneksi, jotta saat tuen ja turvan työpaikalla. Huomioithan, että tiedot eivät siirry automaattisesti oppilaitoksilta, vaan sinun on itse huolehdittava ilmoittamisesta jäsenrekisteriin.

Ammattiliittojen yhteistapahtuma

SAK:n Toukotohinat eli yhteisseminaari liittojen nuorille toimijoille

Haluatko olla mukana rakentamassa tulevaisuuden kampanjoita? Kiinnostaako sinua tietää miten SAK eli Suomen ammattiliittojen keskusjärjestä aikoo vastata tulevaisuuden työelämän haasteisiin? Haluatko oppia lisää kampanjoista ja kuulla menestystarinat onnistuneiden kampanjoiden takana?
Tästä kaikesta keskustellaan SAK-nuorten yhteisseminaarissa.
LUE LISÄÄ JA ILMOITTAUDU

Kouluttaudu PAMin työelämätiedottajaksi!

Työelämätiedottajaksi voi ryhtyä kuka tahansa PAMin jäsen, ja työtä voi tehdä oman työn tai opiskelujen ohessa, silloin kun sinulle parhaiten sopii. Koulutamme sinut tehtävään ja tarvittaessa PAMin työntekijä on mukana ensimmäisillä koulukäynneillä. Ilmoittaudu siis mukaan elokuussa 11.-12.8. järjestettävään työelämätiedottajaksi -tapahtumaan!
Maksamme 24,00 € palkkion jokaisesta tiedotuskerrasta.

PAMin suurtapahtuma Nuorisofoorumi tulee taas! 

PAMin nuorten  suurtapahtuma  #PAMNUFO järjestetään 17.-18.11.2018, Helsingissä hotelli Clarionissa.
Mikä työelämän aihe puhututtaa nuoria PAMilaisia juuri nyt? Kuinka Suomen suurin ammattiliitto vaikuttaa vuonna 2018 ja millaisia aiheita nuoret PAMilaiset toivovat, että nousisi keskusteluun tulevina vuosina? Osallistu #nufoon ja vaikuta liiton toimintaan!

Osallistu myös tapahtumiin ja koulutuksiin alueellasi!

Valtakunnallisten tapahtumien lisäksi PAMin nuorilla on paljon erilaisia toimintaa myös ympäri Suomen! Tänä vuonna nuorille on esimerkiksi suunnitteilla omia joukkueitaan mm. Extremeruniin ja väriestejuoksuihin eri puolella Suomea.

Suosittele PAMin jäsenyyttä myös kaverille!

Lähetä PAMin sivujen kautta suosittelusähköposti, postikortti tai viesti Messengerissä tai Whatsappissa kaverille ja suosittele PAMin jäsenyyttä! Se on helppoa PAMin suosttelu-sivuston kautta. Kun kaverisi tai työkaverisi liittyy, saat palkinnon. Voit tienata satojen eurojen arvosta S-ryhmän lahjakortteja!

Jokaisesta uudesta jäsenestä palkitaan. Mitä enemmän hankit jäseniä, sitä enemmän ansaitset! Jo viidestä jäsenestä saat 250 €. Opiskelijajäseniksi liittyvistä palkitaan hieman eri tavoin. Myös kaverisi hyötyy: hän saa turvaa työelämään ja liittymislahjaksi CityShoppari 2018 -etukortin!

Jäsenten työsuhdeasiat
030 100 620
Powered by Postiviidakko

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti