Hae tästä blogista

Löydät @nuoretpamilaiset myös Instagramista!

lauantai 14. huhtikuuta 2018

Matkalla SAKKIn liittokokoukseen!


Tästä viikonlopusta on tulossa ainutlaatuinen ja ehdottomasti yksi hienoimmista viikonlopuista, mitä on vähän aikaan ollut. Hienon aurinkoisen ilman lisäksi viikonlopun aikana osallistun suuren opiskelijajoukon kanssa SAKKIn liittokokoukseen, jossa valitaan uutta hallitusta tulevalle kaudelle.

Odotan tältä reissulta isoa tietopakettia, jota voi mahdollisesti tulevaisuudessa hyödyntää yrittäessään kehittää ammattiin opiskelevien etuja. Itse lähden hallituksen ehdokkaaksi avoimin mielin ja suurella itseluottamuksella siitä, että pystyn olemaan tärkeä pilari toiminnan kehittämisessä amisten puolesta.

Hienoa minun mielestä on nuorten mahdollisuus vaikuttaa isolla kouralla amisten ja opiskelijakuntien toimintaan, koska amikset tarvitsevat uudistusta vuosittain, jotta pystytään puhua kehittyvästä amistoiminnasta. 

SAKKI on tärkeässä asemassa opiskelijakuntien ja amisten tukemisprosessissa varsinkin tässä vaiheessa, kun elämme ammatillisen koulutuksen reformin myrskyssä. Yhteistyön kehittyminen ja laajeneminen liiton ja amisten välillä takaa opiskelijoille viihtyisän opiskelun ja takaa heille oikeutensa. Varmasti tämä tulee olemaan hieno mahdollisuus vaikuttaa ja mahdollisesti tämän viikonlopun jälkeen vielä läheisemmin toimintaan amisten puolesta.Mohamed Yousif
Lounais-Suomi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti